Sophie K.

(7)

Om

Instrument
Klaver, Sang
Lokation
Online. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
6 t. og 42 min.

Om Sophie K.

Sophie har spillet klaver og sunget i 18 år og har spillet musik siden hun var 5 år. Hun har erfaring med fra musikskole, musisk linje på gymnasiet og er cand.mag. i musikvidenskab og spansk. Derudover arbejder hun som sanglærer, korleder og musiklærer i folkeskolen.
Sophie har hovedsageligt beskæftiget sig med rytmisk sang og klaver, men har også god kendskab til det klassiske aspekt. Hun tror stærkt på, at musik er nemmest at lære når man kan lide det man spiller, så hun tager gerne imod ønsker til sange fra sine elever.

Klaverundervisningen
Sophie underviser i klaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Undervisningen er egnet for alle aldersgrupper. I undervisningen indgår der blandt andet:
⁃ becifrings spil
⁃ hørelære
⁃ musikteori
⁃ nodelære

Sangundervisningen
Sophie underviser også i sang på begynder niveau, her er det også for alle aldersgrupper. I sangundervisningen vil der indgå:
⁃ hørelære
⁃ teknik
⁃ skalaøvelser
⁃ udvikling af klang

Den første lektion
Den første lektion vil tage udgangspunkt i resultatet af en samtale med eleven, der finder sted før første undervisning. Der har Sophie fastslået elevens niveau og dennes ønsker for undervisningen. Sammen vælges et nummer til at starte, og så vil Sophie tilpasse dette til elevens niveau.

For nybegyndere vil den første lektion indebære en introduktion til instrumentet. Ved sang laves der stemmeøvelser og ved klaver laver Sophie en gennemgang af klaveret, hvor tonenavnene introduceres og man lærer at sidde korrekt ved tangenterne.

Fra 212,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    8210 Aarhus V

Sophie er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 212,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Sophie K. 5

Rakel S.

Oprettet den 20/08/21

Hun er dygtig, Har god tålmodighed Altid positiv og forstår at forklarer på en konstruktiv måde.

Ana B.

Oprettet den 03/12/21

Imødekommende, afslappet og professionel underviser. Sophie får mig til at synge frit og naturligt. Det øger min selvtillid. Det betyder meget for mig, især nu, hvor jeg er ved at komme mig efter en dobbelt lungetransplantation. De varmeste anbefalinger herfra!

Emil K.

Oprettet den 09/02/22

Sophie er super dygtig og god til at tage udgangspunkt i det niveau du er på. Jeg har virkelig rykket mig meget efter at have haft undervisning hos Sophie.

Lignende undervisere

...