Sophie K.

(1 anbefaling)
Underviser i klaver, sang
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 10 t. og 32 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

8210 Aarhus V

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

I øvelokale

8210 Aarhus V

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 10 t. og 32 min.

Om Sophie K.

Sophie har spillet klaver og sunget i 13 år og har spillet musik siden hun var 5 år. Hun har erfaring med fra musikskole, musisk linje på gymnasiet og studerer lige nu en bachelor i musikvidenskab på universitetet i Aarhus. Sophie har hovedsageligt beskæftiget sig med rytmisk sang og klaver, men har også god kendskab til det klassiske aspekt. Hun tror stærkt på, at musik er nemmest at lære når man kan lide det man spiller, så hun tager gerne imod ønsker til sange fra sine elever.

Klaverundervisningen
Sophie underviser i klaver på begynder, let øvet og øvet niveau. Undervisningen er egnet for alle aldersgrupper. I undervisningen indgår der blandt andet:
⁃ becifrings spil
⁃ hørelære
⁃ musikteori
⁃ nodelære

Sangundervisningen
Sophie underviser også i sang på begynder niveau, her er det også for alle aldersgrupper. I sangundervisningen vil der indgå:
⁃ hørelære
⁃ teknik
⁃ skalaøvelser
⁃ udvikling af klang

Den første lektion
Den første lektion vil tage udgangspunkt i resultatet af en samtale med eleven, der finder sted før første undervisning. Der har Sophie fastslået elevens niveau og dennes ønsker for undervisningen. Sammen vælges et nummer til at starte, og så vil Sophie tilpasse dette til elevens niveau.

For nybegyndere vil den første lektion indebære en introduktion til instrumentet. Ved sang laves der stemmeøvelser og ved klaver laver Sophie en gennemgang af klaveret, hvor tonenavnene introduceres og man lærer at sidde korrekt ved tangenterne.

Anbefalinger af Sophie K.

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Rakel S.
Hun er dygtig, Har god tålmodighed Altid positiv og forstår at forklarer på en konstruktiv måde.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder