Soren

Soren profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Soren

JEG UNDERVISER I ØJEBLIKKET IKKE

Undervisning med mig
Min undervisning baserer sig meget på at musik skal være sjovt og inspirerende. At lære at spille et instrument som klaver er ikke nemt, men min filosofi er at alle og enhver kan lære at spille til et ønsket behov og endda også udtrykke sig kreativt. Jeg prioriterer en god dialog mellem os og tager udgangspunkt i, hvor du er niveaumæssigt, og hvor du har dine interesser. Du kan være helt grøn og ikke vide noget om klaveret eller have spillet i mange år og måske have lyst til at blive udfordret på andre parametre, end du er vant til. Jeg har undervist alt fra børn til voksne og genremæssigt har det f.eks. været jazz, pop, højskolesange, klassisk og fri improvisation. Alt afhængig af, hvor du er, og hvad du gerne vil, introducerer jeg dig løbende for en række teknikker, som kan hjælpe dig med at blive bedre. Et eksempel kan være at få et mere levende klaverspil kun med en række akkorder og en melodi. Men først og fremmest handler det om, at vi skal hygge os, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at du når dine mål med klaveret.
Ud over klaver, underviser jeg også i synthesizer, hvor lyd og lyddesign er mere i fokus frem for spilletekniske færdigheder. Komposition/ sangskrivning kan jeg også undervise i, og her vil jeg præsentere dig for en række metoder og teknikker som kan være med til at inspirere din egen kreative proces.

Hvordan forgår opstarten?
Den første lektion består som regel mest af en opstartssamtale, hvor vi kan få en fornemmelse af, hvem vi er hver især. Vi snakker om, hvad du gerne vil, om du har nogle ønsker eller særlige behov, og hvordan vi bedst kan tilrettelægge undervisningen. Hvis du har spillet før, beder jeg dig som regel om at spille noget, du kan i forvejen, så jeg kan få en fornemmelse af, hvor du er rent niveaumæssigt. Undervisning foregår enten hjemme hos dig eller hjemme hos mig.

Min erfaring som underviser
Jeg har 7 års erfaring som underviser og størst erfaring med at undervise unge fra 14 – 20-årsalderen, men som udgangspunkt er alder ikke vigtigt for mig. Jeg underviser fra nybegynder op til MGK-niveau. Jeg har haft +50 soloelever i løbet af min tid som underviser og har i to år været ansat på Testrup Højskole som klaver og musikunderviser.

Min professionelle baggrund
Jeg har spillet musik ligeså længe jeg kan huske og jeg er aktiv udøvende på klaveret og synthesizeren og...

Lignende undervisere

...