Søren Høi

(1 anbefaling)
Underviser i trommer (trommesæt), trommer
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

1432 København K

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Om Søren Høi

Professionel trommeslager med konservatorieuddannelse underviser begyndere såvel som rutinerede

Om Søren
Søren er uddannet trommeslager med en kandidatgrad i Music Performance fra Rytmisk Musikkonservatorium. Han har mange års erfaring som musiker og komponist, og han har både turneret i Danmark og udlandet samt udgivet en række plader. Han har tidligere undervist i trommesæt og sammenspil, både privat og som en del af sine studier på konservatoriet.

Om undervisningen
Søren er interesseret i at hjælpe dig med at finde lysten til at komme videre med dit trommespil. Søren hjælper dig med at opbygge en sund spilleteknik, lave et hav af koordinationsøvelser og selvfølgelig dykke ned i en masse fed musik, der inspirerer netop dig.

Den første lektion
Til den første lektion tager I en snak om, hvad du ønsker at få ud af undervisningen, hvilken musik der interesserer dig, og ud fra denne samtale vil resten af undervisningen tilrettelægges.

Det allervigtigste er, at have det sjovt og lade lysten til musik være drivkraften, der sikrer, at du er i udvikling.

Anbefalinger af Søren Høi

5 Gennemsnit baseret på 1 anbefaling

Tina J.
De allervarmeste anbefalinger til Søren som underviser. Han er super dygtig, skarp og virkelig dygtig til at lære fra sig, spotte udfordringer og lytte til ens ønsker om læring. :)

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder