Spencer

Spencer

Spencer

Om Spencer

Kort om mig:

Jeg er dansk/amerikansk og er vokset op med at spille blues, jazz og folk med min far, som er fra USA og er musiker. Da jeg var 18 år gammel flyttede jeg til Paris og spillede swing-jazz i 2 år, hvorefter jeg kom hjem til København igen og startede på RMC (Rytmisk Musikkonservatorium i København). Siden har jeg spillet (og spiller stadig) med en masse forskellige bands og kunstnere (Twang, Soluna Samay, Hogo Fogo, We Go Where We Go, Richard Farrell, dreem.space m.f.) og jeg er baseret i København.

Jeg har spillet guitar professionelt i 16 år og har været ansat i 5 år på Rytmisk Center i København (Vesterbro) som guitarlærer. Jeg er uddannet i guitar på Københavns Rytmiske Musikkonservatorium, hvor jeg sluttede med et 12-tal i det afsluttende musikundervisningsforløb i en-til-en undervisning.

Hvad kan man forvente af undervisningen?

Undervisningen er altid baseret på, hvad der er spændende for eleven. Genremæssigt specialiserer jeg mig i pop, jazz, folk, country og blues. Henad vejen vil eleven blive introduceret til forskellige teknikker, der gør sig gældende indenfor disse genrer og som kan anvendes til at spille andres musik, samt til at lave egne numre, hvis der er interesse for det.

Eksempler på teknikker:

- fingerspil/plekterspil
- strumming, akkompagnement, voicings
- skalaøvelser, melodispil, improvisation

Eleven må meget gerne komme med sange/numre de gerne vil spille, hvorudfra jeg laver en plan og også supplerer med andet materiale som kan overraske og inspirere.

For at få mest ud af undervisningen anbefaler jeg som regel:

- undervisning hver/hver anden uge (dette kan justeres alt efter den enkelte elevs behov)
- at man øver sig (i hvert fald en lille smule) hver dag
- at man har et instrument man kan øve sig på og have med til timerne

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

Før den første time beder jeg eleven sende mig en liste med 1-3 numre, de godt kunne tænke sig at lære, så vi allerede fra starten har noget konkret at sigte efter. Herudfra forbereder jeg noget materiale til den første time. Når vi mødes første gang, introducerer jeg mig og fortæller kort om mit virke som musiker. Herefter tager vi en kort snak om de numre jeg har fået tilsendt og hvad eleven synes er spændende ved musik, samt hvilket niveau de befinder sig på. Og så tager vi guitaren frem og går i gang med undervisningen, hvor jeg så kan danne mig et godt indtryk af niveau og hvilken lektie der vil egne sig godt til næste time. Undervisningen foregår i mit studie i Nordvest (KBH) eller hjemme hos mig på Nørrebro.

Sammen bliver vi enige om en realistisk målsætning om, hvad vi gerne vil opnå med undervisningen i første omgang. Det kunne for eksempel være, at eleven gerne vil lære at spille et nummer, som de selv er kommet med.

Min erfaring som underviser

Jeg har 8 års erfaring med musikundervisning, både som musiklære på musikskole og som privat underviser. I 5 år var jeg ansat som guitarlære på Rytmisk Center (Vesterbro, KBH), hvor jeg primært underviste i aldersgruppen 16 år og opefter. Men jeg har også undervist børn og gør det glædeligt. Jeg underviser fra nybegynder-niveau op til MGK-niveau. Alle er velkomne og jeg gør altid mit ypperste for at møde eleven der, hvor de er.

Min professionelle baggrund

- Jeg spiller guitar og synger i folk trioen Twang, som var nomineret til en DMA for Bedste Live Band i Blues kategorien 2018.
- Jeg er guitarist for Soluna Samay og har produceret hendes plade Golden (2016), samt hendes nyeste single Melancholia (2022).
- Jeg er guitarist i bandet Hogo Fogo og er medproducent på bandets udgivelser.
- Jeg har produceret for og spiller guitar i pop-gruppen The Cache og meget mere.
- Jeg medvirker på over 20 udgivelser.

Skriv til mig, helt uforpligtende, hvis du synes det kunne være spændende med noget guitar undervisning!

Priser

Fra 202,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Guitar, Sang og guitar, Musikproduktion, Pro Tools

Ugedage:

Tirsdag

Niveauer:

Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne / Seniorer

Spencer's fremhævede kompetencer

Underviser op til MGK-niveau Specialiseret i rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium Specialiseret i folk Specialiseret i jazz Specialiseret i country Specialiseret i soul Specialiseret i Blues

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 9 min.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    2200 København N

    I øvelokale

    2400 København NV

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 11 t. og 9 min.

Lignende undervisere

...