Stavros A.

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori, Hørelære, Logic, Sibelius

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Guitar, Musikteori, Hørelære, Logic, Sibelius

Tilbyder også online undervisning.

Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2700 Brønshøj

Tilbyder også online undervisning.

Om Stavros A.

Stavros er kandidat i musikpædagogik og uddannet klassisk guitarist og har som professionel musiker arbejdet indenfor et bredt musik spektrum og undervisningen er for både begyndere og øvede. Stavros studerede klassisk guitar med Dimitri Fampas, som var elev af den store Andrés Segovia - privat og på det Nationale Musikkonservatorium i Athen, Grækenland.

Genre for guitar
Stavros underviser både klassiske og rytmiske (især jazz) stilarter.

Første lektion i guitar
Til den første lektion vil Stavros give et overblik over guitaren som instrument i forskellige genrer og spillestil (fingerspil, plektre osv.) Elevernes forudsætninger og ønsker er også en vigtig del af den indledende lektion, da Stavros skræddersyer undevisningen med tanke på disse faktorer.

Begyndere i guitar
Hvad kan guitaren som andre instrumenter ikke kan? Evt. vil han vise nogle klip med udvalgte guitarister til inspiration. Stavros vil gennemgå valg af instrument og grundlæggende udstyr som f.eks. nodestativ, tuner etc.

Undervisning i Logic og Sibelius
harmoni og musiksoftware. Stavros arbejder primært med Logic og Sibelius og har godt kendskab til Finale, Digital Performer m.fl. Her tager Stavros udgangspunkt i eleveres spørgsmål - Han giver fifs og demonstrerer forskellige arbejdssituationer real-time, f. eks.: backup-tracks, audio og midi redigering, instrumenter, drummer track, automation etc. i Logic. I Sibelius det kan være forskellige input-måder, layouts, midi funktioner, tabs, playback etc.

Begyndere i Logic og Sibelius
For begyndere giver Stavros et overblik over de forskellige muligheder og situationer man kan benytte programmer.

  •  Stavros A. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Stavros A.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Stavros A.

Peter Johannes Holst
Theodor (min søn på 8 år) siger: Han er den bedste lærer. God, sød, og god til at spille guitar. Han er også tålmodig, støtter meget og er god til at forklare.
Sune Rosby Juul Pedersen
Stavros er en fantastisk dygtig lære der har en masse erfaring bla. fra diverse musik uddannelser rundt omkring i verden som kommer til gavn for eleven. Han er god til at forklare og lære fra sig. Stavros er utrolig flink og afslappet.
Claus Darholt
Min søn Lucas får guitar undervisning af Stavros, som er meget dygtig, både til at spille, men også lære fra sig på en pædagogisk måde. Vi ser frem til hvert besøg og har gået hos ham i snart over 2,5 år. Vi bruger klippekort's ordningen og er ved at være oppe på 9-10 brugte klippekort.

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Stavros's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler