Stefanos D. S.

Certificeret underviser i Saxofon

Certificeret underviser i Saxofon

Fra 170,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er regnet ud fra 15% rabat på et sæsonforløb.

Hvor undervises der?

Hos elev

I øvelokale:
2300 København S

Om Stefanos D. S.

Stefanos Damgaard Sokianos er uddannet klassisk saxofonist fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Hochschule für musik Basel i Schweiz og har i sommeren 2016 afsluttet sit hovedfagskandidatstudie med højeste udmærkelse.
Stefanos er en erfaren musiker og har spillet i mange solo orkester- og ensemble sammenhænge i både ind- og udland.

På undervisningsfronten har han undervist både privat, i musikskolesammenhæng og på det Kongelige Danske Musikkonservatoriums årlige lørdagsskole.
Det at undervise er for Stefanos en vigtig del af en musikers virke, og det er derfor vigtigt for ham, at eleven har en god oplevelse med undervisningen og samtidig lærer at spille.
Forudsætningen for at kunne spille en hvilken som helst musikalsk genre godt er et godt teknisk fundament, og Stefanos fokuserer derfor i sin undervisning i høj grad på, at eleven lærer og stifter bekendtskab med de tekniske og musikalske aspekter som er udgangspunktet for godt saxofonspil.

Basale tekniske og musikalske færdigheder som klang, fingerteknik, vejtrækning, artikulation, embouchure og frasering er derfor i fokus, og vil altid blive sat i en levende musikalsk sammenhæng.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Stefanos's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler