Thomas

Thomas

Thomas

Om Thomas

Kære kommende musikelev, velkommen til!

Har en praktisk musiklærerbaggrund fra musikvidenskab på Københavns Universitet, hvorfor jeg er godt inde i det grundlæggende musikalsk praktiske, teoretiske, og pædagogiske, og derfor i stand til at varetage en bred vifte af undervisningsopgaver indenfor musikkens mange praktiske deldiscipliner. Har erfaring med undervise både 12 årige, 18-årige, 30-årige, 50-årige, og 70-årige musikelever, så kender efterhånden lidt til hvilke musikpædagogiske begrænsninger og muligheder der kan være på spil i forskellige alders og undervisningssammenhænge indenfor musikfaget.

Når vi mødes tænker jeg indledningsvis vi tager en længere snak om din baggrund, dit personlige forhold til musikken, dine ønsker, og motivationer for at ville blive bedre indenfor musikfaget, og hvor du gerne vil ende henne, hvorudfra vi i fællesskab tilrettelægger en slagplan for det kommende videre forløb. Har både undervisningserfaring i privaten, såvel som ansat musiklærer hos FOF København, hvor jeg har undervist i både klaver, musikteori, samt brugsklaver & akkompagnement. Foruden undervisningsdelen har jeg altid været meget optaget af at skrive musik, både alt fra sangskrivning til klassisk kompositionsmusik.

Desuden er jeg forhenværende medlem af musikfællesskabet Kammerklubben i Nordvest, hvorigennem jeg netop er blevet del af en ny forening Nordvest Klassisk, til hvem jeg bl.a. også har fået æren at skrive en hymne til, som kan repræsentere foreningen ved afholdelse af koncerter og arrangementer i det offentlige rum.

Håber du kunne have mod på at tage imod alle mine musikalske erfaringer, da de vil hjælpe dig gennem din musikalske rejse, læring, og udvikling som menneske - det ville være mig en stor ære at få lov til!

Kærlige hilsner, Thomas Thaarup

Priser

Fra 251,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver, Musikteori, Komposition, Hørelære, Nodelære, Rytmelære, Direktion, Sangskrivning

Ugedage:

 

Niveauer:

 

Aldersgrupper:

 

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 29 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2300 København S

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  1870 Frederiksberg C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 29 min.

Lignende undervisere

...