Tobias H. S.

Underviser i trommer (trommesæt), trommer, slagtøj, conga, timbales, percussion, klaver, bas, sammenspil, musikteori
Fra 250,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 3 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2100 København Ø

I øvelokale

2100 København Ø

Fra 250,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 23 t. og 3 min.

Om Tobias H. S.

Jeg er musiker og musikstuderende, der forsøger at omfavne en bred vifte af musik.
Jeg har gennem tiden studeret jazz, pop, funk samt mine stærkere sider afrikansk, latin (brasiliansk og afrocubansk) og mellemøstligt musik.

I min undervisning forsøger jeg at finde frem til elevens niveau, og hvad der motiverer. Jeg akkompagnerer ofte mine elever på et andet instrument, så der kommer noget sammenspil. Jeg har meget materiale til undervisning, som jeg dels har anskaffet gennem tiden på egne studier, dels som jeg selv har udarbejdet ved at have undervist tidligere.

Jeg har studeret på konservatorium i Holland, MGK-Sjælland og musikvidenskab ved Københavns Universitet – bachelor og nu kandidat. Specielt fra musikvidenskab har jeg fået mange pædagogiske redskaber, som jeg tager med mig i min undervisning, gennem fag som sammenspilsledelse, rotation, korledelse, indstudering osv.

Jeg har mulighed for at undervise i følgende:
Trommesæt – meget øvet/MGK-niveau, slagtøj – meget øvet, klaver – let øvet, bas – begynder, sammenspil – øvet, teori – øvet, SSB/SDS – øvet.

Jeg bor på Egmont Kollegiet, hvor jeg har adgang til flere musiklokaler med trommesæt, slagtøj, klaver, guitar- og basforstærkere, mikrofoner og PA-anlæg.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder