Tobias E.

Mød Tobias E.

Om

Instrument
Ukulele
Lokation
København N. Ved elev. I øvelokale.

Om Tobias E.

Tobias har spillet 'ukulele siden han var 8 år og har altid været interesseret i næsten alt slags musik. Han har gået på konservatoriet i Odense, som den første i verden med 'ukulelen som hovedinstrument på et musikkonservatorium. Tobias har undervist i mange år på alle niveauer.

Genre
Hans vej gennem musikken har ofte været drevet af 'ukulelens uudforskede muligheder, hvilket har givet Tobias magiske oplevelser med pop, jazz, funk, reggae, dansk - svensk og keltisk folkemusik , singer/songwriter, barok, klassisk, oldtime og hawaiiansk musik.

Undervisningen
Som underviser overvejer Tobias altid balancen mellem teknikken og følelserne. Teknikken er værktøj til at udtrykke sig gennem musikken. Derfor er følelserne, nærværet og drivkraften ved at spille det vigtigste.

Inspiration
Tobias' største inspirationer er James Hill, John King, Augustus Pablo, Anthony B, Capleton, Jan Johansson, Jonas Fromseier, Frank Fairfield, Chris Thile,

Fra 247,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Hos underviser

  2400 København N

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

  I øvelokale

  2200 København N

Fra 247,50 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Tobias E.

Pia Juul

Oprettet den 15/08/15

!

Mikael Hoffmann

Oprettet den 20/08/15

Tobias er både dygtig og venlig. Han har en meget pædagogisk måde at undervise på. Han kommer til tiden og er fleksibel med ændringer af tidspunkter. Det var mig, der startede på at spille Ukulele, men min datter på 5 år er blevet fanget af det, og får nu også undervisning af ham sammen med mig. Jeg vil varmt anbefale Tobias.

Siri

Oprettet den 10/09/15

Med et fuldkomment nærvær, møder Tobias een der, man er -teknisk, musikalsk, menneskeligt. Han er en opmuntrende og anerkendende underviser, som jeg håber flere vil give sig mulighed for at oplevele. Personligt, håber jeg på mange flere stunder med ham, og har efter blot første undervisningsgang, mærket et stort fremskridt i mit eget spil. Tak!

Tobias E.'s hold

Lignende undervisere

...