Tobias H. S.

(8 anbefalinger)
10+ års erfaring som underviser
Underviser op til MGK-niveau
Underviser i improvisation
Underviser i guitar, musikteori, hørelære, rytmisk sang
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 9 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

7250 Hejnsvig

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tobias kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Underviser op til MGK-niveau
Underviser i improvisation
Specialiseret i rock
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 0 t. og 9 min.

Om Tobias H. S.

Hvad kan du forvente af min undervisning?
I min undervisning skal det altid være rart og motiverende at lære - succesoplevelser skaber vedholdenhed - derfor evaluerer vi løbende og sætter hele tiden nye opnåelige mål!
Sammen finder vi ud af hvad du vil med musikken og lægger en skarp plan for hvordan du kommer der hen.

I undervisningen går jeg meget op i at vi skaber musik - også når vi øver.
Vi stiler efter at være afslappede i udførelsen så den gode lyd kan komme til udtryk og vi griber det uforudsete som en mulighed for at udforske det musikalske univers.

Improvisation og udtryk er kernen i musikalsk udfoldelse - derfor arbejder vi så tidligt som muligt med improvisation og musikalsk leg.

Ønsker du at opnå et meget højt niveau af musikalsk forståelse vil vi også arbejde med teori og hørelære i undervisningen.

Et advanceret teknisk niveau kræver et solidt fundament - jeg kan hjælpe dig fra begynder til scenevant strengekriger hvis du har tålmodigheden og dedikationen.

For at få mest ud af undervisningen anbefaler jeg som minimum et længere forløb over nogle måneder.
Er man begynder er 30 minutters lektion pr. uge tilstrækkeligt i 6 mdr.
Er man øvet guitarist anbefaler jeg 45-60 minutters lektion pr. uge.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?
Når du har skrevet mig en besked herinde kontakter jeg dig hurtigst muligt telefonisk.
Her taler vi lidt om dine musikalske erfaringer og hvad du søger i undervisningen, samt hvordan jeg ville strukturere undervisningen omkring dette.

Efter dette bookes der en enkelt lektion online eller i mit studie, hvor vi mærker efter om jeg kan give dig det du søger i din musikundervisning.

Er prøvelektionen en succes aftaler vi et længere forløb således at du både kan spare penge og få struktur på din øvning og målsætning.

Min erfaring som underviser
Gennem mine mere end 12 års erfaring som underviser ved jeg at vi allesammen lærer forskelligt - derfor pejler vi os gennem øvelser og samtale ind på hvordan ligepræcis du skal have tingene formidlet.

Jeg har undervist alt fra børn i begynderguitar og pensionister i klassisk rock til musiklærer i advanceret improvisation og teori!

Min musikalske baggrund
Mit eget udgangspunkt for musik har været guitar-rock fra 60'erne til 90'erne, samt 80'er-shred-guitar og i de seneste år blues og jazz. På baggrund af dette kan jeg lære dig mere end 100+ øvelser til opøvning af både højre- og venstrehåndsteknik (guitar), samt hvordan du sætter disse i en musikalsk kontekst.

Jeg har spillet guitar i over 17 år og siden jeg var 13 år gammel har jeg sunget, skrevet og spillet diverse rock-genrer på både store og små scener rundt omkring i landet.

Som udøvende musiker skriver jeg sange og instrumentalmusik, spiller guitar i et bryllupsband og diverse rock-projekter, samt er forsanger i Guns N' Roses coverbandet Dust N' Bones.

Jeg har studeret Musikvidenskab og gået på MGK i Århus, samt afventer optagelse på Syddansk Musikkonservatorium.

Anbefalinger af Tobias H. S. 5

Oprettet den 12/03/20
Maria L. S.
Jeg kan bestemt anbefale Tobias som underviser.! Jeg har fået guitarindervisning af Tobias et år nu - og fortsætter selvfølgelig. Jeg startede helt “grøn” og Tobias er bare fantastisk til undervise på DIT niveau.! De varmeste anbefalinger herfra.! Maria
Oprettet den 17/03/20
Andreas E. A.
Solid og fleksibel undervisning. Jeg kan klart anbefale Tobias, da han forstår, at sætte ind i den enkelte elevs forløb. Derudover er han altid positiv og godt selskab.
Oprettet den 22/03/20
Ricky J.
Tobias er en rigtigt god underviser, som altid tager sig tid til den enkelte elev, også er han super god til at lære fra sig! Han er altid positiv og glad når man kommer så han er bare en fantastisk underviser og selskab
Oprettet den 01/07/20
Casper Ø.
Tobias er super dygtig. Han er god til at se dit behov og lave undervisningen ud fra dette. En anden ting Tobias er dygtig til er at få dig til at give dig lyst til at lære mere. Tobias virker til at kunne alt på en guitar, og det smitter. F.eks. var jeg meget skeptisk ved fjernundervisning, men Tobias gør bekymringerne til skamme.
Oprettet den 15/11/20
Kirsten S.
Jeg har modtaget sangundervisning af Tobias de sidste 4 måneder og i den periode har jeg udviklet mig helt vildt. Tobias er mega dygtig til at forklare, motivere og sætte mine hidtil ukendte talenter i spil på en sådan måde, at jeg modnes med opgaven, og så min vokal kommer bedst mulig til udtryk. Jeg har i den grad snydt mig selv for en masse oplevelser indtil jeg begyndte mit sangeventyr hos Tobias!🎤 Mit eventyr fortsætter😁👌
Flere anbefalinger

Tobias kompetencer

10+ års erfaring som underviser
Underviser op til MGK-niveau
Underviser i improvisation
Specialiseret i rock

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder