Troels H.

Underviser i trommer (trommesæt), musikteori
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 16 t. og 40 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

2100 København Ø

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 16 t. og 40 min.

Om Troels H.

Troels har en bachelor i musikvidenskab fra Københavns universitet, samt et professionel tromme certifikat fra Berklee College of Music. Udover uddannelserne har Troels mange års erfaring som professionel trommeslager og har blandt andet spillet på Roskilde festivalen og Copenhell med det Gaffa award vindende band Solbrud.

I undervisningen hos Troels bliver der lagt vægt på elevens ønske, så undervisningen kan være så målrettet og effektiv som muligt. Hver genre har sine musiske særpræg og teknikker, hvilket der vil blive fokuseret på i undervisningen. Så hvis man ønsker at lære funk trommer bliver der kigget på ghost notes og groove feeling, hvorimod hvis man ønsker at lære metal trommer bliver der i stedet kigget på dobbelt stortromme og blast beat teknikker, det vigtigste er eleven finder undervisningen sjov og føler at det ønsket mål kommer tættere på. Troels har mange års erfaring og kan derfor hurtigt tilrettelægge det helt rette undervisningsforløb for den enkle elev, dermed også sagt at alle niveauer og specifikke genre ønsker er velkommen i undervisningen.

Troels glæder sig til at møde dig og hjælpe dig med at nå dine mål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder