Ulf Peter

(16 anbefalinger)
Underviser i violin, klaver
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 98 t. og 22 min.

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2900 Hellerup

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 98 t. og 22 min.

Om Ulf Peter

Peter er 45 år og uddannet i violin og kammermusik ved Musikhøjskolen i Oslo. Peter arbejder som violinist i European Union Chamber Orchestra. Peter har både undervist solo, men også ledet strygerorkestre. Peter har over 15 års erfaring med at undervise børn og voksne; fra nybegynder til meget højt niveau. For Peter er det vigtigt at tilpasse undervisningen til ethvert individ så indlæringsprocessen bliver sjov og kreativ.

Undervisningen i violin
Peter underviser i violin på alle niveauer i alle aldersgrupper. I violinundervisningen indgår der blandt andet:
• Grundlæggende violinteknik
• Gehør, lytte og imitere
• Nodelæsning
• Venstrehåndsøvelser
• Bueteknikker
• Musikalsk udtryk og tonekvalitet

Undervisningen i klaver
Peter underviser i klaver for begyndere og let øvede i alle aldre. I klaverundervisningen indgår blandt andet:
- Akkompagnement og brugsklaver
- Nodelæsning
- Rytmeøvelser
- Musikalsk udtryk og indlevelse

Undervisers genrer
Klassisk, pop, improvisation.

Første lektion
Ved første lektion lærer Peter og eleven først hinanden at kende. Vi skal finde ud hvad slags mål og ønsker eleven har og derefter lægger vi en plan for undervisningen.

Begyndere
Begyndere på violin skal have en violin til rådighed samt en notesblok.

Skriv en uforpligtende besked til Peter hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

“Jeg kan på det varmeste anbefale Peter som underviser! Fra første undervisningsgang har Peter været god til at vurdere mit niveau og undervise derudfra, og han ser og forklarer tydeligt på hvilke områder man skal fokusere når man spiller og øver. Derudover er undervisningen og “lektierne" varierede med mange forskellige øvelser, samtidig med, at den er struktureret, så man hele tiden kan se sin fremgang fra gang til gang". Silje, elev hos Ulf Peter.

Anbefalinger af Ulf Peter

5 Gennemsnit baseret på 16 anbefalinger

Ulla D.
Ulf Peter er en alsidig klaverunderviser der har forvandlet en sjov tanke til en blomstrende hobby. Han kan klart anbefales fra en nybegynders perspektiv!
Birgit K.
Jeg er meget glad for at være begyndt at lære violin hos Ulf Peter. Jeg kunne lidt, før jeg begyndte hos ham, men var gået helt i stå. Han har på få lektioner hjulpet mig med at forbedre mit spil meget. Han ser og lytter opmærksomt på, hvad jeg kan, og hvad jeg ønsker. Og det tager han udgangspunkt i. Han kommer med gode øvelser på en behagelig måde. Jeg er glad og motiveret, når jeg har været til undervisning hos Ulf Peter.
Flemming B.
Ulf Peter er mægtig god til at fornemme mit niveau som øvet amatør og tage fat derfra. Det forbedrer hurtigt præstationen.
Bjørn K.
Peter underviser på en god og pædagogisk måde. Jeg er sikker på, at når jeg er blevet rigtig god til at spille violin kan jeg takke Peter for det
Birgit F.
Jeg glæder mig altid til mine violintimer med Peter. Han er tålmodig og en god pædagog, der altid finder noget han kan rose. En værdifuld egenskab, når man skal opmuntre sine elever. Derudover har han et meget behageligt væsen. Han har min varmeste anbefaling.
Flere anbefalinger

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder