Victor J. G. B.

Uddannet fra musikkonservatorium
God til begyndere
Underviser i musikproduktion, elektronisk musikproduktion, bas, mixning, mix, mastering, logic, fl studio
Fra 354,38 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 44 min.

Undervisningssteder

Online

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Victor kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
God til begyndere
Fra 354,38 DKK / 45 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 1 t. og 44 min.

Om Victor J. G. B.

Vil du gerne lære at skrive, producere og optage musik på din computer? Vil du have hjælp til alt fra den første lille kreative idé, over produktion, helt op til mix og udgivelse? Så er det mig du skal have fat I. Jeg har både professionel erfaring og undervisningserfaring inden for pop, hip hop, elektronisk musik og rock og har arbejdet sammen med navne som Lord Siva, Hans Philip og Karl William. Desuden er jeg uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium som sangskriver.

Min tilgang til musikundervisning
Når det kommer til at udvikle sig som musiker, er det vigtigste et frirum til at skabe og lege, uanset om det er voksne eller børn vi snakker om. Musikken er et sted hvor vi lærer noget om os selv og hvordan vi udtrykker os: et trygt sted til at undersøge det utrygge og fremmede. Men hvad der helt præcist er det trygge og det fremmede varierer meget fra elev til elev. Derfor ser jeg det som min fornemmeste opgave at være 100% tilstede i mødet med eleven, og først og fremmest lytte, spørge og se elevens behov, før jeg begynder at lære fra mig.

Før opstart
Før opstart tager jeg altid en samtale med min elev, hvor vi sammen får kortlagt hvad elevens ønsker er og hvad for noget musik eleven synes rykker, og hvad der ikke gør. Som underviser ser jeg det som mit vigtigste job at inspirere og holde eleven til ilden. Med musik - og alt andet kreativt arbejde - skal det altid være lysten der driver værket, og derfor gør jeg en dyd ud af hele tiden at tage udgangspunkt i hvor eleven er på dagen. Jo længere tid jeg har været i gamet, jo mere finder jeg ud af at det at være god til musik handler om at sætte sig selv fri. Ikke at være optaget af hvem man er, men hvem man kan blive - og hvem man kan “lege” man er.

Denne erfaring er lige relevant om jeg snakker med en popstjerne eller en af mine elever. At udtrykke sig og spille kan være noget af det sværeste - men også noget af det letteste. Det handler om mentaliteten og tilgangen til det “at skabe og stå frem”. Og det er mit fokus: Jeg vil både undervise, inspirere og motivere.

Rent teknisk
Jeg er godt hjemme i alle store musiksoftwares og DAWs. Inden undervisningen starter kan vi snakke nærmere om det tekniske, og hvad der vil give mening for eleven at investere i, alt efter mål og ambitioner. Det eneste der forventes af eleven ved opstart er en bærbar computer og nogle højttalere.

Underviserens baggrund
Jeg er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2017. Udover min erfaring som underviser i musikproduktion, sangskrivning, mix og mastering hos Rytmisk Musikkonservatorium, FOF København og en god håndfuld ungdomsskoler, har jeg efterhånden også en del års erfaring som computerbaseret musiker og producer for en bred vifte af danske artister ( Karl William, Lord Siva, Hans Philip, Vinnie Who, Gents, Barselona, When Saints Go Machine m.fl. - se CV ). Se mere på www.victorgroth.com.

Victor kompetencer

Uddannet fra musikkonservatorium
God til begyndere

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder