Vlad A.

Vlad A.

Vlad A.

(28)

Om Vlad A.

Jeg er uddannet pianist og sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og fra George Enescu Musikhøjskole i Bukarest, Rumænien og har 7 års erfaring med sang og klaver undervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre.

Har forberedt børn til optagelsen prøve på Sankt Anne Gymnasium som er kommet ind på skolen.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

• I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære at spille eller synge.
• Eleverne får altid en løbende evaluering og de får lov at vælge materiale hvis de har lyst. Gennem årene, har jeg bygget et bibliotek med noder og materiale til undervisning som vi kan bruge.
• Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for klassisk musik, men er åben hvis eleven vil lære at spille eller synge musik fra tegneserie, film, pop eller musical.
• Bid for bid vil jeg introducere eleven for en række teknikker, som kan bruges både til at lære at spille andres musik, og til at skabe sin egen. Jeg har altid fokus på også at opbygge elevens selvtillid og udtryk som musiker, for i min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille eller synge.
• Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.
• Jeg underviser på dansk, engelsk, italiensk og rumænsk.
• To gang om året arrangerer jeg en koncert for mine elever hvor de spiller 2 stykker for deres familie, venner osv.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

• Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er.
• Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven.
• Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som kan foregår hjem hos mig på Frederiksberg, hos eleven eller online.
• Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min erfaring som underviser

• Jeg har 7 års erfaring med at undervise i klaver og sang, og størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 5 - 30 år - men jeg tager elever i alle aldre.
• Jeg underviser fra nybegynder - niveau op til MGK-niveau og konservatorie-niveau.
• Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet klaver før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!
• Jeg tilbyder solo, hold, familie og fjernundervisning.

Min professionelle baggrund

• Jeg har en Bachelor i musik og en Kandidat uddannelse i sang med pædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.
• 12 års musik uddannelse med klaver og sang som hovedfag fra "George Enescu" Musikhøjskole i Bukarest, Rumænien.
• Jeg har modtaget og fået undervisning fra de bedste lærere i branchen og holdet koncerter i bl.a. Danmark, Italien, Rumænien, England og Kina.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Priser

Fra 234,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Klaver, Hørelære, Musikteori

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret / Professionel

Aldersgrupper:

Spædbørn (og forældre) / Børn / Teenagere / Voksne / Seniorer

Anbefalinger af Vlad A.

5 (28)

Betina B.

Oprettet den 03/06/23

Vlad hjalp min søn med at læse op til musik eksamen på gymnasiet. Utrolig sød, imødekommende og pædagogisk. Kan kun anbefale Vlad på det varmeste!

Mathilde T.

Oprettet den 22/05/23

Vlad er en super dygtig underviser. Meget pædagogisk og tålmodig. Kan varmt anbefale ham, hvis man som mig gerne vil genoptage de glemte klavertimer man havde som barn.

Brooke F.

Oprettet den 18/05/23

We are so happy we found Vlad to teach our son (10 y.o.). He had been missing taking piano lessons when we moved to Copenhagen, and we were nervous to find someone who he'd connect with. Vlad is so great with kids! He knows how to talk to them, encourage them, and guide them with specific, constructive feedback. My son loves that he's learning 'real music' - lovely pieces that he looks forward to practicing. It's a bonus to have lessons in English too :) Lessons with Vlad are always a positive moment during our week for both kids and adults.

Svar fra Vlad A.

18/05/2023

Thank you for your lovely words. Is an absolute pleasure to work with such a talented and sweet boy like Ethan. Also wonderful and cozy to be welcomed every time by such nice parents! ☺️

Vlad A.'s fremhævede kompetencer

God til begyndere Uddannet fra musikkonservatorium 5+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Underviser på konservatorie-niveau

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 7 t. og 38 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2000 Frederiksberg

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 7 t. og 38 min.

Lignende undervisere

...