Vlad A.

(10 anbefalinger)
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
5+ års erfaring som underviser
Underviser i sang, klaver
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

2000 Frederiksberg

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Vlad kompetencer

God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
5+ års erfaring som underviser
Underviser alle aldre
Underviser på konservatorie-niveau
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Har en svartid på +100 timer

Om Vlad A.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og har 5 års erfaring med sang og klaver undervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

• I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære at spille eller synge.
• Eleverne får altid en løbende evaluering og jeg lader dem vælge materiale hvis de har lyst. Gennem årene, har jeg bygget et bibliotek med noder og materiale til undervisning som vi kan bruge.
• Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for klassisk musik, men er åben hvis eleven vil lære at spille eller synge musik fra tegneserie, film, pop eller musical.
• Bid for bid vil jeg introducere eleven for en række teknikker, som kan bruges både til at lære at spille andres musik, og til at skabe sin egen. Jeg har altid fokus på også at opbygge elevens selvtillid og udtryk som musiker, for i min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille eller synge.
• Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

• Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er.
• Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven.
• Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som kan foregår hjem hos mig på Frederiksberg, hos eleven eller online.
• Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min erfaring som underviser

• Jeg har 5 års erfaring med at undervise i klaver og sang, og størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 5 - 30 år - men jeg tager elever i alle aldre.
• Jeg underviser fra nybegynder - niveau op til MGK-niveau og konservatorie-niveau.
• Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet klaver før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!
• Jeg tilbyder solo, hold, familie og fjernundervisning.

Min professionelle baggrund

• Jeg har en Bachelor i musik og en Kandidat uddannelse i sang med pædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.
• 12 års musik uddannelse med klaver og sang som hovedfag fra "George Enescu" Musikhøjskole i Bukarest, Rumænien.
• Jeg har modtaget og fået undervisning fra de bedste lærere i branchen og holdet koncerter i bl.a. Danmark, Italien, Rumænien, England og Kina.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Anbefalinger af Vlad A.

5 Gennemsnit baseret på 10 anbefalinger

Elsa B.
Vlad er dygtig, en god pædagog, men også et meget behageligt menneske. Jeg går altid glad fra mine timer hos ham. Jeg er slet ikke nogen stor sanger, men han kan også give anvisninger til een, der bare gerne vil kunne synge i kor.
Ghofran T.
En utrolig kompetent og tålmodig underviser ! Kæmpe anbefaling herfra.
Rikke T. P.
Vlad har undervist vores søn på 10 år i klaver de sidste par år. Vi er glade for at undervisningen kan foregår hjemme hos os, hvor Vlad med sin store faglighed og behagelige og positive personlighed motiverer og udvikler vores søn. Efter hver klavertime har vi en glad dreng med masser af mod på at lære nyt. Vi kan varmt anbefale Vlad som klaverlærer.
Charlotte T. L.
Det er en fornøjelse at få klaverundervisning af Vlad! Han er virkelig tålmodig og forstående samtidig med, at han skubber mig til at blive bedre. Han er også fleksibel med undervisning og tager imod mine idéer og ønsker. Og så er han virkelig rar og hyggelig at snakke med, så det er fedt at komme til klaver hos ham! :-)
René F.
Vlad anbefales da han er dygtig og har undervist vores datter i en længere periode. I corona tiden er det også lykkedes at holde undervisning ved lige - ved at han kan gøre brug af online undervisning her på musikundervisning, som fungerer ok.
Flere anbefalinger

Vlad kompetencer

God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
5+ års erfaring som underviser
Underviser alle aldre
Underviser på konservatorie-niveau

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder