Vlad A.

(21)

Mød Vlad A.

Om

Instrument
Sang, Klaver
Lokation
Online. Frederiksberg. Ved elev.
Gennemsnitlig svartid
11 t. og 14 min.

Om Vlad A.

Jeg er uddannet pianist og sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og fra George Enescu Musikhøjskole i Bukarest, Rumænien og har 7 års erfaring med sang og klaver undervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre.

Har forberedt børn til optagelsen prøve på Sankt Anne Gymnasium som er kommet ind på skolen.

Hvad kan man forvente af min undervisning?

• I min undervisning lægger jeg vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt for eleven at lære at spille eller synge.
• Eleverne får altid en løbende evaluering og de får lov at vælge materiale hvis de har lyst. Gennem årene, har jeg bygget et bibliotek med noder og materiale til undervisning som vi kan bruge.
• Genremæssigt bevæger jeg mig mest inden for klassisk musik, men er åben hvis eleven vil lære at spille eller synge musik fra tegneserie, film, pop eller musical.
• Bid for bid vil jeg introducere eleven for en række teknikker, som kan bruges både til at lære at spille andres musik, og til at skabe sin egen. Jeg har altid fokus på også at opbygge elevens selvtillid og udtryk som musiker, for i min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille eller synge.
• Jeg anbefaler at vi mødes én gang ugentligt og at eleven selv øver derhjemme imellem hver undervisningsgang. Det er min erfaring, at det giver det største læringsudbytte, når vi har faste rutiner. Det er dog vigtigt at understrege at det ikke handler om pligt, men om at få en god musikalsk oplevelse og udvikling. Det kommer til at gå lidt langsommere fremad, hvis man ikke øver sig, men det kan sagtens stadig være både sjovt og udbytterigt.
• Jeg underviser på dansk, engelsk, italiensk og rumænsk.
• To gang om året arrangerer jeg en koncert for mine elever hvor de spiller 2 stykker for deres familie, venner osv.

Hvordan foregår opstarten med en ny elev?

• Allerførst tilbyder jeg en kort opstartssamtale med eleven, så vi kan få en fornemmelse af, hvem vi hver og især er.
• Her vil jeg spørge ind til, hvad der eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker, for at finde ud af hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven.
• Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som kan foregår hjem hos mig på Frederiksberg, hos eleven eller online.
• Efter første lektion vil jeg typisk anbefale køb af klippekort, da det er både billigst og nemmest, og ubrugte klip kan refunderes.

Min erfaring som underviser

• Jeg har 7 års erfaring med at undervise i klaver og sang, og størst erfaring med at undervise børn og unge i alderen 5 - 30 år - men jeg tager elever i alle aldre.
• Jeg underviser fra nybegynder - niveau op til MGK-niveau og konservatorie-niveau.
• Man skal ikke være nervøs, hvis man aldrig har spillet klaver før - det er bare sejt hvis man har lyst til at starte op!
• Jeg tilbyder solo, hold, familie og fjernundervisning.

Min professionelle baggrund

• Jeg har en Bachelor i musik og en Kandidat uddannelse i sang med pædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.
• 12 års musik uddannelse med klaver og sang som hovedfag fra "George Enescu" Musikhøjskole i Bukarest, Rumænien.
• Jeg har modtaget og fået undervisning fra de bedste lærere i branchen og holdet koncerter i bl.a. Danmark, Italien, Rumænien, England og Kina.

Send mig en besked, hvis du har lyst til at høre mere og så kan vi tage en uforpligtende snak. Jeg glæder mig til at møde dig!

Vlad A.'s fremhævede kompetencer

God til begyndere Uddannet fra musikkonservatorium 5+ års erfaring som underviser Underviser alle aldre Underviser på konservatorie-niveau

Fra 234,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2000 Frederiksberg

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Vlad er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Gode anbefalinger

Underviseren har minimum tre anbefalinger med 4-5 stjerner

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 234,40 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Anbefalinger af Vlad A. 5

Joanna M. D.

Oprettet den 22/05/20

Vlad er en underviser som udviser tålmodighed og støtter en til at lære klaver. Han udfordrer en med variation af forskellige musik stykker og videre giver sin glæde for klassisk musik.

Stine B. P.

Oprettet den 26/08/20

Vlad har undervist min datter på 12 år i klaver i et par år nu. Vi er super glade for ham, både hans person og undervisning.

Christine N.

Oprettet den 17/12/20

Vlad er en fantastisk klaverunderviser. Vi oplever, at Vlad har øje for at stimulere og udvikle vores søns klaverfærdigheder på højt niveau. Vlad er rar og humoristisk, og vores søn ser altid frem til undervisningen. Vi anbefaler Vlad på det varmeste.

Lignende undervisere

...