Vlad A.

(8 anbefalinger)

Certificeret underviser i: Sang, Klaver

Tilbyder også online undervisning.
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
5+ års erfaring som underviser

Certificeret underviser i: Sang, Klaver

Tilbyder også online undervisning.
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
5+ års erfaring som underviser

Svarer normalt indenfor 1 t. og 6 min.

Vlad A. er SuperTeacher (?)


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2000 Frederiksberg

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
God til begyndere
Uddannet fra musikkonservatorium
5+ års erfaring som underviser
  •  Vlad A. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Vlad A.

Om Vlad A.

Vlad er uddannet sanger ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og har flere års erfaring med sang og klaver undervisning af elever på alle niveauer og i alle aldre.
Musik er det jeg elsker mest og definerer hvem jeg er. Som sanger og pianist, vil jeg gerne give min viden videre til mine elever med samme lidenskab og kærlighed som jeg optagede fra mine lærere.
Jeg elsker klassisk musik, opera og alle de andre former for sang som er relateret til denne kunstform: Tyske Lieder, Nordiske romancer, Franske chansons, Italienske canzonette, Engelsk songs, oratorio og musical.
Jeg taler og underviser på mange sprog: Rumænsk - modersmål; Engelsk, Italiensk og Dansk - Flydende; Tysk, Fransk, Spansk, Svensk og Norsk - udmærket

Undervisningen i sang
Vlad underviser i solo klassisk sang for både begyndere og øvede i alle aldre, og i sangundervisningen indgår blandt andet:
- Grundlæggende sangteknikker/principper
- Muskel, vejrtræknings- og afslapningsøvelser
- Musikalsk udtryk og performance
- Tekstudtale
- Node - og rytmeøvelser

Vlad har erfaring med at hjælpe elever med optagelsesprøver til konservatoriet m.m

Undervisningen i klaver
Vlad underviser også i klassisk klaver for begyndere og let øvede i alle aldre, og i klaverundervisningen indgår blandt andet:
- Akkompagnement og brugsklaver
- Nodelæsning
- Rytmeøvelser
- Musikalsk udtryk og indlevelse
- Evt. Kombination af klaver og sang alt efter elevens ønske

Vlad har spillet klaver siden han var 5 år og havde klaver som hovedfag på "George Enescu" Musikhøjskole i Bukarest, Rumænien, i 12 år. Han har også fået klaver undervisning på konservatoriet i København.

Genre
Vlad underviser hovedsagelig i klassisk sang og klaver.

Første lektion
Vlad starter altid ud med en kort snak om elevens forbindelse til at synge: hvorfor ønsker han/hun at synge, hvad er hans/hendes forventninger til undervisningen, hvad er hans /hendes musikalske baggrund mv.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Vlad A.

5 Gennemsnit baseret på 8 anbefalinger

Rikke T. P.
Vlad har undervist vores søn på 10 år i klaver de sidste par år. Vi er glade for at undervisningen kan foregår hjemme hos os, hvor Vlad med sin store faglighed og behagelige og positive personlighed motiverer og udvikler vores søn. Efter hver klavertime har vi en glad dreng med masser af mod på at lære nyt. Vi kan varmt anbefale Vlad som klaverlærer.
Charlotte T. L.
Det er en fornøjelse at få klaverundervisning af Vlad! Han er virkelig tålmodig og forstående samtidig med, at han skubber mig til at blive bedre. Han er også fleksibel med undervisning og tager imod mine idéer og ønsker. Og så er han virkelig rar og hyggelig at snakke med, så det er fedt at komme til klaver hos ham! :-)
René F.
Vlad anbefales da han er dygtig og har undervist vores datter i en længere periode. I corona tiden er det også lykkedes at holde undervisning ved lige - ved at han kan gøre brug af online undervisning her på musikundervisning, som fungerer ok.
Kirsten F.
Vlad er en meget tålmodig, fleksibel og pædagogisk underviser til børn. Begge vores døtre (født hhv 2009 og 2013) bliver undervist hver uge og har hurtigt lært at spille rigtig musik med begge hænder - vigtigt for at holde motivationen. Samtidig er Vlad en rar, imødekommende og behagelig personlighed, som vi gerne byder velkommen i vores hjem. Overlad trygt undervisningen til Vlad - med vores varmeste anbefaling.
Christine N.
Vlad er en fantastisk klaverunderviser. Vi oplever, at Vlad har øje for at stimulere og udvikle vores søns klaverfærdigheder på højt niveau. Vlad er rar og humoristisk, og vores søn ser altid frem til undervisningen. Vi anbefaler Vlad på det varmeste.
Flere anbefalinger

Del Vlad's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder