Xavier B.

Certificeret underviser i: Klaver, Guitar, Keyboard, Komposition, Sangskrivning, Musikteori, Hørelære, Musikproduktion

Certificeret underviser i: Klaver, Guitar, Keyboard, Komposition, Sangskrivning, Musikteori, Hørelære, Musikproduktion


Svarer normalt indenfor 6 t. og 27 min.


Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
1432 København K

Om Xavier B.

Xavier er komponist, producer og elektronisk performer. Han kommer fra Barcelona og har boet i København i to år. I øjeblikket er han i gang med sin Kandidatuddannelse i Komposition ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han er også uddannet i rytmisk guitar, klassisk klaver og sang. Derudover arbejder han med alle mulige elektroniske instrumenter og setups: både hardware og software; live og i studiet. Han har omkring 10 års erfaring som musiklærer indenfor guitar, klaver, hørelære/musikteori, samt synthesizer og musiksoftware-workshops.

Om undervisningen
Xavier underviser både begyndere og øvede i alle aldre, evt. i kombinationer mellem forskellige emner / instrumenter med fokus på elevens egne ønsker og behov.

Undervisning i Komposition / Sangskrivning
Formålet er først og fremmest at hjælpe eleven med at finde sin egen stemme som komponist / sangskriver, og for det andet at blive klogere på teori og kompositionsteknik, når eleven har behov for det.

Undervisning i Elektronisk Musik / Musikproduktion / Mixing
Med undervisningen i elektronisk musik, er hensigten at forstå hvordan synthesizere, samplere, effekter osv. fungerer, uanset om de er analog, digital, hardware eller software, og selvfølgelig at stimulere elevens kreativitet med dem, både live og i studiet.
Undervisning i musikproduktion, indspilning, mixing, mastering osv. kan være i Ableton Live, Max MSP, Reaper, Logic Pro X bl. a.

Undervisning i Rytmisk Guitar
Undervisningen er i både akustisk- og el-guitar, for alle niveauer og genrer inden for rytmisk musik (rock, pop, jazz, blues, folk, osv.) med henblik på at nå den gode lyd og takt, at improvisere, at læse noder, og at blive klogere på hvordan man finder dem på guitarhalsen.

Undervisning i Klaver / Keyboards
Undervisningen er rettet mod begyndere, eller dem som spiller en andet instrument og gerne vil have nogle klaverfærdigheder også. Det kan evt. kombineres med keyboards / synthesizere og med at lære hvordan man kan skabe nye lyde.

Genrer
Xavier underviser i (næsten) alle genrer.

Første lektion
Den første lektion starter med en samtale, hvor eleven fortæller hvad han/hun er mest interesseret i, og hvad erfaring han/hun har med musik. Herfra udarbejder Xavier en studieplan, som passer til elevens ønsker og behov.

Begyndere
Der er ingen krav for begyndere hos Xavier, med undtagelse af evt. have sit eget instrument eller computer, så man kan øve sig derhjemme, og selvfølgelig at man har lyst til at spille / skabe musik!

Sprog
Undervisningen kan foregå på dansk, engelsk, spansk eller catalansk.

Skriv en uforpligtende besked til Xavier hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Xavier B.

Thea Lindgreen
Kanon musiklærer! Vi har det altid sjovt sammen, og får altid noget godt ud af timerne.

Del Xavier's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder