Xavier B.

Underviser i komposition, sangskrivning, musikteori, hørelære, musikproduktion
Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 18 t. og 13 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

1432 København K

Fra 180,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 18 t. og 13 min.

Om Xavier B.

Xavier er komponist, producer og elektronisk performer. Han kommer fra Barcelona og flyttede til København i 2015. Han er uddannet som komponist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han er også uddannet i rytmisk guitar, klassisk klaver og sang. Derudover arbejder han med alle mulige elektroniske instrumenter og setups: både hardware og software; live og i studiet. Han har omkring 14 års erfaring som musiklærer indenfor guitar, klaver, hørelære/musikteori, samt synthesizer og musiksoftware-workshops.

Om undervisningen
Xavier underviser både begyndere og øvede i alle aldre, evt. i kombinationer mellem forskellige emner / instrumenter med fokus på elevens egne ønsker og behov.

Undervisning i Komposition / Sangskrivning
Formålet er først og fremmest at hjælpe eleven med at finde sin egen stemme som komponist / sangskriver, og for det andet at blive klogere på teori og kompositionsteknik, når eleven har behov for det.

Undervisning i Elektronisk Musik / Musikproduktion / Mixing
Med undervisningen i elektronisk musik, er hensigten at forstå hvordan synthesizere, samplere, effekter osv. fungerer, uanset om de er analog, digital, hardware eller software, og selvfølgelig at stimulere elevens kreativitet med dem, både live og i studiet.
Undervisning i musikproduktion, indspilning, mixing, mastering osv. kan være i Ableton Live, Max MSP, Reaper, Logic Pro X bl. a.

Første lektion
Den første lektion starter med en samtale, hvor eleven fortæller hvad han/hun er mest interesseret i, og hvad erfaring han/hun har med musik. Herfra udarbejder Xavier en studieplan, som passer til elevens ønsker og behov.

Begyndere
Der er ingen krav for begyndere hos Xavier, med undtagelse af evt. have sit eget instrument eller computer, så man kan øve sig derhjemme, og selvfølgelig at man har lyst til at spille / skabe musik!

Sprog
Undervisningen kan foregå på dansk, engelsk, spansk eller catalansk.

Skriv en uforpligtende besked til Xavier hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Anbefalinger af Xavier B.

Oprettet den 18/03/18
Thea Lindgreen
Kanon musiklærer! Vi har det altid sjovt sammen, og får altid noget godt ud af timerne.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder