Yun B.

Certificeret underviser i: Klaver

Certificeret underviser i: Klaver


Fra 278,44 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2500 Valby

Om Yun B.

Yun er uddannet klassisk pianist fra Indiana Universitet i Bloomington, USA og har en kandidatgrad fra Peabody konservatoriet ved John Hopkins Universitetet, USA. Hun er i gang med at færdiggøre sin doktorgrad fra Seoul National University, USA.

Yun startede sin musikalske uddannelse allerede som 3 årig, og har modtaget undervisning fra flere internationalt anerkendte undervisere på højt anerkendte skoler. Hun har også modtaget flere priser, ved både internationale og nationale konkurrencer, og har givet mange koncerter rundt om i både USA og Korea både som solist såvel som kammermusiker.

Undervisningen
Yun underviser i klassisk klaver på alle niveauer og i alle aldre. I tilfælde af helt unge elever, skal de kunne tallene og alfabetet. Yuns undervisning vil primært foregå på engelsk, men Yun er i gang med at lære dansk, så det kan hun supplere med. I undervisningen vil I komme til at arbejde med:
- Noder
- Musikteori
- Afslapning/holdning
- Udtryk
- Vejledning i, hvordan du strukturerer din øvning

Første lektion
Undervisningen tilrettelægges ud fra hver enkelt elevs ønsker og mål, hvilket Yun vil bruge tid på at få klargjort i den første lektion med eleven. Yun stiller krav til sine elever, men hun har hele tiden en fin fornemmelse for eleven, og kravene er selvfølgelig tilpasset hver enkelt elev. Som person er Yun desuden varm og omsorgsfuld.

Tøv ikke med at kontakte Yun, hvis du skulle være interesseret, eller hvis du har spørgsmål til hende vedrørende klaverundervisningen.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Yun's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler