Yun B.

Yun B.

(1)

Priser

Fra 279,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Klaver

Om Yun B.

Yun er uddannet klassisk pianist fra Indiana Universitet i Bloomington, USA og har en kandidatgrad fra Peabody konservatoriet ved John Hopkins Universitetet, USA. Hun er i gang med at færdiggøre sin doktorgrad fra Seoul National University, USA.

Yun startede sin musikalske uddannelse allerede som 3 årig, og har modtaget undervisning fra flere internationalt anerkendte undervisere på højt anerkendte skoler. Hun har også modtaget flere priser, ved både internationale og nationale konkurrencer, og har givet mange koncerter rundt om i både USA og Korea både som solist såvel som kammermusiker.

Undervisningen
Yun underviser i klassisk klaver på alle niveauer og i alle aldre. I tilfælde af helt unge elever, skal de kunne tallene og alfabetet. Yuns undervisning vil primært foregå på engelsk, men Yun er i gang med at lære dansk, så det kan hun supplere med. I undervisningen vil I komme til at arbejde med:
- Noder
- Musikteori
- Afslapning/holdning
- Udtryk
- Vejledning i, hvordan du strukturerer din øvning

Første lektion
Undervisningen tilrettelægges ud fra hver enkelt elevs ønsker og mål, hvilket Yun vil bruge tid på at få klargjort i den første lektion med eleven. Yun stiller krav til sine elever, men hun har hele tiden en fin fornemmelse for eleven, og kravene er selvfølgelig tilpasset hver enkelt elev. Som person er Yun desuden varm og omsorgsfuld.

Tøv ikke med at kontakte Yun, hvis du skulle være interesseret, eller hvis du har spørgsmål til hende vedrørende klaverundervisningen.

Anbefalinger af Yun B.

5 (1)

Mikkel T. C.

Oprettet den 21/05/22

Yun er rigtig god til at motivere og sørge for man får sine ting lavet til følgende uge. Man kan mærke hun er helt vildt erfaren og hun har altid et godt råd til hvordan man kan forbedre ens spil. Kæmpe anbefaling herfra!

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 31 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    Hos underviser

    2500 Valby

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 0 t. og 31 min.

Lignende undervisere

...