Yun B.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 65 t. og 27 min.


Fra 247,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er beregnet ud fra 20% rabat på klippekort.

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2500 Valby

Tilbyder også online undervisning.
  •  Yun B. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Yun B.

Om Yun B.

Yun er uddannet klassisk pianist fra Indiana Universitet i Bloomington, USA og har en kandidatgrad fra Peabody konservatoriet ved John Hopkins Universitetet, USA. Hun er i gang med at færdiggøre sin doktorgrad fra Seoul National University, USA.

Yun startede sin musikalske uddannelse allerede som 3 årig, og har modtaget undervisning fra flere internationalt anerkendte undervisere på højt anerkendte skoler. Hun har også modtaget flere priser, ved både internationale og nationale konkurrencer, og har givet mange koncerter rundt om i både USA og Korea både som solist såvel som kammermusiker.

Undervisningen
Yun underviser i klassisk klaver på alle niveauer og i alle aldre. I tilfælde af helt unge elever, skal de kunne tallene og alfabetet. Yuns undervisning vil primært foregå på engelsk, men Yun er i gang med at lære dansk, så det kan hun supplere med. I undervisningen vil I komme til at arbejde med:
- Noder
- Musikteori
- Afslapning/holdning
- Udtryk
- Vejledning i, hvordan du strukturerer din øvning

Første lektion
Undervisningen tilrettelægges ud fra hver enkelt elevs ønsker og mål, hvilket Yun vil bruge tid på at få klargjort i den første lektion med eleven. Yun stiller krav til sine elever, men hun har hele tiden en fin fornemmelse for eleven, og kravene er selvfølgelig tilpasset hver enkelt elev. Som person er Yun desuden varm og omsorgsfuld.

Tøv ikke med at kontakte Yun, hvis du skulle være interesseret, eller hvis du har spørgsmål til hende vedrørende klaverundervisningen.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Yun's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder