Fjernundervisning, online-undervisning, …

Uanset hvad man kalder det, så har Musikundervisning.dk underviserne til det.

Undervisning via internettet bliver mere og mere udbredt, og kan være en god løsning for mange. Hos os foregår undervisningen via et indbygget system på vores platform, som hverken kræver downloads eller avanceret kendskab til teknologi.

Al vores online undervisning foregår live, hvor elev og underviser kan se og høre hinanden via webcam. Systemet er tilpasset undervisning i musik, og der er bl.a. mulighed for at tilslutte et lydkort, spille til metronom, samt at dele sine skærme med hinanden

Nemt og bekvemt

Hos os, er du kun få klik væk fra at få fjernundervisning i musik. Vores platform er designet til at understøtte fjernundervisning, og gør det nemt at komme i gang. Du vælger selv, hvem du ønsker at få undervisning af, ud fra vores udvalg af højtuddannede musikundervisere.

Sikkerhed frem for alt

Alle vores undervisere har fået tjekket at de har ren børne- og straffeattest. Derudover foregår al betaling via vores sikre betalingsløsning, hvor du kan betale fra gang-til-gang eller spare op til 20% per lektion ved at købe klippekort.

Kom godt i gang

For at komme i gang, skal du blot have en computer eller en iPad med et indbygget webcam og mikrofon, og være koblet op til en stabil internetforbindelse. Har du ekstraudstyr fx et eksternt lydkort, er det super, men det er ikke et must. Undervisningen tilrettelægges så den passer til det udstyr du har.

Hvorfor vælge online undervisning hos Musikundervisning.dk
Forældre med travl hverdag | Sæt musik på skemaet i den travle familie

Gør musikundervisning til dit kreative afbræk i hverdagen - uden at bekymre dig om logistikken.

Med fjernundervisning kan du få undervisning hvor og når det passer dig, fx når børnene er lagt i seng eller hvis du holder en pause fra arbejde midt på dagen.

Udkantsdansker | Få undervisning i alle hjørner af Danmark

Det er ikke alle der bor i store byer med uendelige muligheder for fritidsaktiviteter, men med fjernundervisning åbnes dørene for nye muligheder.

Det afgørende for at få professionel musikundervisning i dag, er ikke hvor du bor, men blot om du har adgang til internettet.

Udenlandsdansker | Få bevaret det danske sprog gennem musikundervisning

Bor du i udlandet, men ønsker at modtage undervisning på dansk enten til dig selv, eller dit barn, så er fjernundervisning en god mulighed.

Det kan også være en måde at vedligeholde sin tilknytning til dansk sprog og kultur.

Bundet til hjemmet | Få musikundervisning, der hvor du er.

Der findes masser af mennesker, som af den ene eller anden årsag ikke ‘bare’ kan tage ud og få musikundervisning. Fjernundervisning er også et tilbud til folk, som af den ene eller anden årsag er fysisk begrænset eller bundet til hjemmet i en kortere eller længere periode.

Travl hverdag | Er kalenderen fyldt op? Gå ikke glip af musikundervisning.

Fuldtidsarbejde, social life, familie, bla bla bla - og musikundervisning? Det er svært at nå det hele med så få timer i døgnet. Fjernundervisning er løsningen til dig, der har svært ved at få tid til det hele, men ikke vil gå glip af din “me-time” med musikken.

Hvad eleverne siger?
review image

"I en alder af 71 år har jeg besluttet at lære at spille klaver [...]. I min søgning stødte jeg på onlineundervisning hos Musikundervisning.dk. [...] Det fungerer så fint. Jeg ‘mødes’ med Alona hver 14. dag i 3 kvarter. Det er næsten som vi sidder i samme rum, bortset fra at jeg ikke kan give hende en krammer. Hun sender noder til mig, som jeg printer ud og hun laver en video med det stykke musik, jeg skal øve. Jeg kan lytte til musikken og se hvilke tangenter, der skal spilles. Det er en stor fordel ikke at skulle bruge tid på transport, [...]. Vi har jo ikke været i gang så længe, men jeg har allerede besluttet at købe flere timer."

- Jette Larsen - Klaverundervining med Alona

review image

"Det er nemt og ligetil, og de har søde undervisere og glimrende service."

- Silke Hult Lykkedatter - Violinundervisning ved vores underviser Maria