Undervisere i Klaver, Pandrup

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 120,00 kr. pr. 20 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner
  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Klaverundervisning i Pandrup

I Pandrup kan du få klaverundervisning hos vores dygtige og erfarne undervisere. Undervisningen vil blive tilrettelagt den enkelte elevs evner, behov og ønsker. I undervisningen kan der f.eks. arbejdes med:
- At lære noder.
- At spille sange efter gehør.
- Opbygning af akkorder.
- Teknikker og meget mere.

Om Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk er en ny form for musikskole, hvor undervisningen foregår hos eleven, hjemme ved underviseren eller i et øvelokale tilknyttet underviseren.
Vi arbejder hver dag hårdt på, at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så du som elev nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan udforske musikken på en god måde. Har du brug for hjælp til at finde en passende underviser, så er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.
Musikundervisning.dk har undervisere tilknyttet i hele landet, som står klar til at dele ud af deres viden og passion for musik. I Pandrup kan du foruden klaverundervisning også modtage undervisning i sang og sangskrivning.

Klippekort

Nye elever ved Musikundervisning.dk modtager altid en første lektion for at prøve undervisningen af og for at møde underviseren. Derefter køber de fleste elever et klippekort, som er en god og fleksibel måde at betale for sin undervisning, hvor man modtager rabat. Man aftaler et forløb med vores underviser, enten en fast tid eller fleksible tider, og klippekortet kan enten betales direkte eller over 3 måneder. Derudover er der også mængderabat. Dit klippekort vil du kunne se under din elevkonto, hvor du også vil se de undervisningsgange, du har aftalt med underviseren. Der er ingen binding ved køb af klippekort og det er gyldigt i 12 måneder. Står du stadig med manglende besvarelse af nogle spørgsmål, kan Musikundervisning.dk kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder