Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Undervisning i tabla i Skanderborg

Søger du fleksibel undervisning i tabla i Skanderborg? Vi udbyder undervisning i tabla til alle uanset niveau og alder. Se vores udvalg her!

Fleksibel undervisning i tabla i Skanderborg

Instrumentet, tabla, er et indisk percussion-instrument. Ordet "tabla" er dog arabisk, og betyder tromme. De indiske trommer er faktisk to trommer, som består af en lille tromme med en meget skarp lyd, og en større tromme med en dybere lyd. Ønsker man at vide mere omkring en tabla eller at få undervisning deri, tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i tabla i Skanderborg. Selve undervisningen foregår enten ved underviseren eller i et øvelokale. Man kan også modtage hjemmeundervisning ved nogle af vores undervisere, denne information kan ses på undervisernes profil ovenfor. Derudover er det helt op til den enkelte elev, om man ønsker undervisning en fast ugedag eller om lektionerne skal arrangeres løbende, da vi ikke har sæsonpræget undervisning.

Hvordan foregår undervisningen?

Selve undervisningen vil altid blive skræddersyet den enkelte elev, ud fra hans/hendes niveau, alder, ambitioner og ønsker. Her vil der blandt andet blive arbejdet med:

Skal man have sin egen tabla med?

Vi anbefaler altid at man har sit eget instrument, da man herved kan øve sig mellem lektionerne og på denne måde opnå en hurtigere og bedre fremgang i processen. Ønsker man ikke at købe sit eget instrument, har vores undervisere nogle gang et man kan låne. Hvis dette ikke er muligt, kan Musikundervisning.dk eller vores undervisere være behjælpelig med at leje en tabla. Har man nogle spørgsmål til ovenstående, er man meget velkommen til at tage kontakt til Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog