Undervisere i Trækbasun, Århus

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

  • Fra 202,50 kr. pr. 30 min ved køb af klippekort til 20 lektioner

Trækbasunundervisning i Århus

Trækbasunen har hjemme i både klassisk og rytmisk musik. Derfor giver trækbasunen mange muligheder, for at komme til at spille sammen med andre. Hos Musikundervisning.dk har vi undervisere til alle niveauer og aldre, som sammen med dig, skræddersyr en plan for dit forløb. Undervisningen foregår i Århus hos underviser eller i et øvelokale. Nogle undervisere tager også ud til eleven for at undervise. Ovenfor kan du finde vores trækbasun undervisere og læse deres profiler. Hvis du har mod på at prøve et andet instrument, tilbyder Musikundervisning.dk:

Om trækbasunen

Trækbasunen hører til messingblæser familien sammen med bl.a. trompeten. Den bruges primært i klassisk musik og jazz. Den mest almindelige basuntype er tenorbasunen eller basbasunen, hvor musikeren med sin ene hånd kan forskyde to rørstykker. Ved at ændre udtrækket ændres rørlængden, som luften skal igennem, og derved ændres tonehøjden. Siden 1700-tallet har basunen været en del af operaen og symfoniorkestre og den har siden starten af 1900-tallet vundet indpas i jazz- og populærmusikken. Derudover bruges trækbasunen også i big bands og blæseorkestre.

Få rabat hos Musikundervisning.dk

Nu er det muligt at få rabat hos Musikundervisning.dk. ønsker man et længere forløb med musikundervisning, kan man købe et klippekort på 10, 20 eller 25 klip og få 5, 8 eller 10 % i rabat. Vi anbefaler at man starter med at booke en lektion hos den valgte underviser inden man køber et klippekort, for at sikre sig at underviseren passer til de forventninger man har. Hvis du har nogle spørgsmål til Musikundervisning.dk, kan vi kontaktes på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder