Sangundervisning i Aarhus

Bliv bedre til at synge i Aarhus


Det at lære at synge bedre er sundt for krop og sjæl. I Aarhus har vi hos Musikundervisning.dk flere undervisere, som har mange års erfaring bag sig og relevant uddannelse. Vi har undervisere til alle niveauer og aldersgrupper. Se vores udvalg af sangundervisere ovenfor, og gå ind på deres profil, for at læse mere. Som sanger kan man have stor gavn af at kunne spille på et instrument som f.eks. klaver, da det vil hjælpe en med at holde rytmen og ramme de rigtige toner. Lyder det som noget for dig, kan du også se og kontakte vores dygtige klaverundervisere i Aarhus.Hvordan er den første lektion?


Til den første sangtime vil der oftest blive taget udgangspunkt i en sang, som enten eleven eller sanglæreren har valgt. Det vil give læren et indtryk af de ting, som skal arbejdes med rent sangteknisk og hvilken genre der passer godt til eleven. Undervisningen foregår enten ved underviseren, i et tilknyttet øvelokale eller hjemme ved eleven, alt efter hvad elev og underviser ønsker.


Undervisningen kan f.eks. indeholde:

  • Krop og støtte

  • Afspænding

  • Indlevelse og udtryk

  • Fraseringer

  • Nye genreSangundervisning for alle


Der findes mange typer af sangelever, og kan ønske at synge pop, jazz eller rock. Det kan være man er begynder og skal starte fra bunden eller man har sunget i mange år og vil finpudse sin teknik. Vi har et bredt udvalg, så du vil kunne finde den underviser der passer bedst på det du søger. Tøv ikke med at kontakte underviseren eller kontoret for at få rådgivning. Musikundervisning.dk kan kontaktes på 50 50 12 03 eller [email protected].Holdundervisning i sang - lær og lyt


Ønsker du at lære at synge i fællesskab med andre? Eller ønsker du blot en billigere timepris? Musikundervisning.dk udbyder holdundervisning i sang i Aarhus. Udover et godt fællesskab, får du muligheden for både at synge solo og sammen med andre, og i får derfor utrolig meget ud af undervisningen, på mange forskellige måder. Holdet forløber over en fast periode med en fast ugedag. I vil være omkring 4-6 deltagere på holdet.

Du kan her se vores udvalg og en mere dybdegående beskrivelse af holdundervisning i sang i Aarhus.Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken