Find den rette underviser ved at søge nedenfor

Kvalitet

Ingen ventelister

Fleksibilitet

Trækbasunundervisning i Fredericia

Trækbasunundervisning i Fredericia ved Musikundervisning.dk er en fleksibel måde at blive bedre til at spille trækbasun.

Vi tilbyder i øjeblikket desværre ikke den undervisning du søgte på.

Kontakt os

Send kontoret en besked omkring ønsker eller spørgsmål
Felter med * skal udfyldes

Beskeden er sendt!

Tusind tak for din besked. Vi tager kontakt til dig snarest muligt.

Lær at spille trækbasun i Fredericia hos Musikundervisning.dk

Trækbasunen er et messinginstrument, som hører hjemme i både klassisk og rytmisk musik. Der er derfor mange muligheder for at komme til at spille sammen med andre, hvis man lærer trækbasun. Man laver tonerne ved hjælp af læberne, ligesom på f.eks. trompet og tuba, men på basunen bruger man trækket til at lave de forskellige toner - deraf navnet trækbasun. Trækbasunen kræver, at man har arme lange nok til, at de kan nå ud til yderste træk, men man kan købe mindre basuner, hvis man har korte arme.

Musikundervisning.dk udbyder også klaverundervisning i Fredericia for både begyndere og øvede i alle aldre, hvis man ønsker at lære endnu et instrument.

Hvem er trækbasunundervisning for?

Trækbasunen er for alle. Vores undervisere har undervist både børn, unge og voksne. Undervisningen bliver skræddersyet til den enkelte elev, således at man kan få mest ud af undervisningen. Er du nybegynder, vil du lære alle de grundlæggende elementer inden for trækbasun. Som øvet vil der blive gået mere i dybden med din teknik og fokus vil være på at perfektionere dit spil.

Vi hjælper dig

Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at skrive til os eller den ønskede underviser på deres profil ovenfor. Vi har et kontor i Aarhus, som klare alt det administrative, og altid står klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på mail: [email protected] eller tlf.: 50 50 12 03. Vi har åbent mandag til torsdag fra 9-16.30 og fredag fra 9-16.00.

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog