- dem der går den ekstra mil

Hos Musikundervisning.dk gør vi meget for at sikre at alle undervisere der vises på siden, har høj faglighed og erfaring med at undervise. Derudover ønsker vi også at fremhæve de undervisere som udviser særligt engagement og proaktivitet. Det er dem vi kalder SuperTeachers™, og de vil have et synligt SuperTeacher-mærke både i søgemaskinen og på deres profil.


En SuperTeacher opfylder mindst tre af nedenstående kriterier:


 • Hurtig til at svare
  Underviseren svarer nye elever på deres første besked inden for 48 timer i gennemsnit, sådan at afstanden mellem musikalske drøm, og opnåelsen af dem, kan blive så kort som mulig. Målingerne dækker over de seneste 3 måneders aktivitet.

 • Præsentationsvideo
  Underviseren har en præsentationsvideo af sig selv som underviser og lægge op på sin profil, så elever kan få et godt indblik i hvem de er som personer, og hvad deres undervisningsstil er.

 • Gode anbefalinger
  Underviseren har mindst 3 anbefalinger fra nuværende og/eller tidligere elever med minimum 4 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Det kan hjælpe nye elever til at føle sig mere sikre i deres valg, når de kan få et indtryk af andre elevers oplevelse med underviseren.

 • Højt engagement
  Underviseren er god til at engagere sig i den enkelte elev og lave længerevarende og meningsfulde forløb dem. Det måles på hvor længe eleverne i gennemsnit bliver hos underviseren. Antallet af elever der falder fra inden 5. lektion skal være under 25%.

Sådan fandt vi frem til målene for SuperTeacher

Ved at spørge vores elever om hvad der var vigtigt for dem, når de skal vælge underviser - udover faglighed, erfaring og rene børne- og straffeattester selvfølgelig - fandt vi frem til fire parametre, som der blev lagt høj vægt på. Ud fra disse parametre, definerede vi de ovenstående kriterier, som en underviser skal opnå og bevare sin status som SuperTeacher.