Online Masterclass i Sangskrivning

Del

Lektionsplan

1.
31. marts 18:30 - 20:30 (Søndag)
Lokation
Aarhus C, 8000 Aarhus C
Pladser
13 pladser i alt
Pris
450,00 kr.
Dato
31/03/24
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i sangskrivning såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
april 2021
Gns. svartid
4t
Om
Er du ny i sangskrivning og ønsker redskaber til at skrive en sang og stå med et færdigt projekt du kan tage dit næste skridt med, i musikbranchen? Så...
Lokation
Aarhus C, 8000 Aarhus C
Pladser
13 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
450,00 kr.
Dato
31/03/24
450,00 kr.
21,50 kr.
I alt
471,50 kr.
I alt
471,50 kr.