BABYRYTMIK (2-6 mdr)

Del

Om undervisningen

Leder du efter en aktivitet til dig og dit barn? Hvor i har en sjov, hyggelig og lærerig stund sammen?Eller er du bedsteforældre eller en del af en mødre-/ fædregruppe?Så babyrytmik hos Annelie det helt rigtige! Musik og rytmik skaber, glæde, tryghed, nærvær og er med til at udvikle relationen til barnet og samtidig styrker det både motorik og sanser.Holdet foregår på gulv i Korsgadehallen og du skal blot medbringe et tæppe eller yogamåtte. Det er en fordel at være iført bevægeligt tøj. Èn forælder / person kan deltage pr barn.Vil du se om babyrytmik er noget for dig/jer? Så kan du tilmelde dig introdagen til holdet her:

https://musikundervisning.dk/hold/2G4aE757koTilmelding til selve holdet skal foregå senest 8 dage før opstart.Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn!De bedste hilsner

Annelie

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
9. august 10:10 - 10:50 (Onsdag)
2.
16. august 10:10 - 10:50 (Onsdag)
3.
23. august 10:10 - 10:50 (Onsdag)
4.
30. august 10:10 - 10:50 (Onsdag)
5.
6. september 10:10 - 10:50 (Onsdag)
6.
13. september 10:10 - 10:50 (Onsdag)
Lokation
Korsgade 29, 2200 København N
Pladser
7 ledige pladser
Pris
750,00 kr. / 125,00 kr. per gang
Periode
09/08/23 - 13/09/23 (6 gange )
Målgruppe
Spædbørn (og forældre)
Niveau
Begynder
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge holdundervisning?

Holdundervisning i babyrytmik / rytmisk sang / klassisk sang er ideelt for dig, der gerne vil have den bedste pris, og få så billig undervisning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt giver holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. både sociale og musikalske fordele for både børn, voksne, begyndere og øvede. Når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og man har nogle at dele sine oplevelser med. Hvis du gerne vil lære en masse, møde andre med samme interesse som dig og samtidig holde udgifterne nede, er holdundervisning et godt valg.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
september 2016
Gns. svartid
2 t. og 0 min.
Om
Leder du efter en passioneret, ung og erfaren musikunderviser - så er Annelie det rette valg! Annelie er privatunderviser og studerende på CVI (Com...
Lokation
Korsgade 29, 2200 København N
Pladser
7 ledige pladser / 0 tilmeldte
Pris
750,00 kr. / 125,00 kr. per gang
Periode
09/08/23 - 13/09/23 (6 gange)
750,00 kr.
15,50 kr.
I alt
765,50 kr.

Anbefalinger af Annelie

5 (12)

Zandie G.

Oprettet den 09/10/19

Annelie er en fantastisk sød, dygtig og inspirerende underviser. Som elev hos hende føler jeg mig lyttet til ift. mine egne ønsker og ambitioner - hvad jeg gerne vil opnå og hvilke udfordringer, jeg gerne vil arbejde med - i stedet for blot sendt igennem et standard-træningsprogram. Det betyder, at jeg oplever at blive støttet i at nå mine mål. Altid gennem super hyggelige, sjove, afslappede og uformelle, men også dybt koncentrerede lektioner. Kan kun anbefales :)

Raneem A.

Oprettet den 09/10/19

Annelie kan varmt anbefales, da hun er en meget venlig, entusiastisk og inspirerende underviser. Som elev føler jeg mig lyttet til i forhold til mine ønsker og mål, og der bliver taget hånd om mine udfordringer. Efter jeg er begyndt til sangundervisning hos Annelie, har jeg lært rigtig meget om min stemme, og der er sket en stor udvikling på kort tid. Jeg glæder mig altid til næste sangtime med Annelie, fordi de er super lærerige, professionelle og hyggelige også går jeg altid derfra med et boost af selvtillid.

Matthias K. F. J.

Oprettet den 27/10/19

Varm, imødekommende, oprigtig lyttende, sød, dygtig, inspirerende og god til at danne et hurtigt overblik over hvor man står og hvad man har brug for.