Rytmisk Intro Sanghold for teenagere

Del

Om Joanna

Lektionsplan

1.
14. marts 16:00 - 16:45 (Torsdag)
Lokation
Holbæk, 4300 Holbæk
Pladser
8 pladser i alt
Pris
20,00 kr.
Dato
14/03/24
Målgruppe
Teenagere
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en introtime?

Introtimer i sang / rytmisk sang / musical er velegnede for dig, der overvejer at skrive dig op til et længere kursus eller undervisningsforløb, men gerne lige vil prøve det først. Der er masser af både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. og alle kan få glæde af det, både børn, voksne, begyndere og øvede. For når man lærer sammen, lærer man også af hinanden, og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
juni 2015
Gns. svartid
10 t. og 45 min.
Om
Sang, Sangskrivning, performance, Cubase. Joanna har som sangerinde og sangskriver udgivet egne sange og vundet en sangskriverkonkurrence for Sony m...
Lokation
Holbæk, 4300 Holbæk
Pladser
8 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
20,00 kr.
Dato
14/03/24
20,00 kr.
8,60 kr.
I alt
28,60 kr.
I alt
28,60 kr.

Anbefalinger af Joanna

5 (4)

Cæcilie M.

Oprettet den 22/09/20

Min datter på 14 følte hun fik rigtigt meget ud af Joannas undervisning

Steen J.

Oprettet den 05/10/22

Super underviser ?

Zhuoyan C.

Oprettet den 07/03/23

Joanna er fantastisk som underviser. Hun er inspirerende, virkelig sød, og har rigtig god energi. Jeg er blevet bedre til at synge efter få lektioner. Hun er god til at forklare sangteknik.