Musikproduktion for begyndere og letøvede

Del

Om undervisningen

Kunne du tænke dig at lære at producere musik på computer? Nu har du muligheden for at lære det på hold hos Rasmus Trinderup

Undervisningen er bygget op i trin, så du gradvist får flere og flere værkstøjer til at sammensætte og indspille din egen musik. Til at starte med kommer du til at lære at lave beats med MIDI, hvordan man indspiller audio (vokal, guitar etc), hvordan man bruger de forskellige plug-ins og effekter i programmet og sidst, hvordan man lavet sit eget nummer. Det gør ikke noget, hvis du aldrig har prøvet at producere før, holdet er netop henvendt til nybegyndere, og folk der stadig er nye i det og gerne vil have bygget mere viden på.

Der findes mange forskellige gode DAW’s/ indspilningsprogrammer og til denne undervisning, skal du bare have én af følgende; Logic Pro X, GarageBand, Ableton eller FL Studio.

Hvis du har en Apple-computer, og det er første gang du skal i gang med at producere, så kan du sagtens starte med at bruge GarageBand, som er et gratis program, som er en slags 'lillebror' til Logic Pro X.

Til undervisningen skal du blot medbringe din laptop.

Om Rasmus:
Rasmus Trinderup (RasGuitar) er udøvende musiker, guitarist, sangskriver, producer og musikunderviser. Rasmus har en kandidat i rytmisk guitar og musikproduktion fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har beskæftiget sig med sangskrivning - både udgivet eget musik og skrevet for andre. Udover dette underviser Rasmus i, hvordan man bruger en loop-pedal og indspilningsprogrammet Logic Pro X.

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
24. februar 19:00 - 20:30 (Fredag)
2.
3. marts 19:00 - 20:30 (Fredag)
3.
10. marts 19:00 - 20:30 (Fredag)
4.
17. marts 19:00 - 20:30 (Fredag)
5.
24. marts 19:00 - 20:30 (Fredag)
Lokation
Harald Selmers Vej 80 2. Tv,, 8240 Risskov
Pladser
7 ledige pladser
Pris
1500,00 kr. / 300,00 kr. per gang
Periode
24/02/23 - 24/03/23 (5 gange )
Målgruppe
Teenagere, Voksne, Seniorer
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge holdundervisning?

Holdundervisning i logic / elektronisk musikproduktion / indspilning / ableton live er ideelt for dig, der gerne vil have den bedste pris, og få så billig undervisning som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt giver holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. både sociale og musikalske fordele for både børn, voksne, begyndere og øvede. Når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og man har nogle at dele sine oplevelser med. Hvis du gerne vil lære en masse, møde andre med samme interesse som dig og samtidig holde udgifterne nede, er holdundervisning et godt valg.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
oktober 2015
Gns. svartid
1 t. og 29 min.
Om
Rasmus Trinderup (RasGuitar) er udøvende musiker, guitarist, sangskriver, producer og musikunderviser. Rasmus har en kandidat i rytmisk guitar og musi...
Lokation
Harald Selmers Vej 80 2. Tv,, 8240 Risskov
Pladser
7 ledige pladser / 1 tilmeldt
Pris
1500,00 kr. / 300,00 kr. per gang
Periode
24/02/23 - 24/03/23 (5 gange)
1500,00 kr.
23,00 kr.
I alt
1523,00 kr.
I alt
1523,00 kr.

Anbefalinger af Rasmus T.

5 (3)

Katrine T.

Oprettet den 07/10/20

Min søn siger, at Rasmus er den bedste guitarunderviser han har haft!. Rasmus virker faglig dygtig og meget kompetent. Pædagogisk og menneskeligt har han været fantastisk imødekommende og tillidsvækkende - og det er dejligt at få en glad dreng hjem efter hver lektion :-). De bedste anbefalinger herfra!

hej

Oprettet den 06/04/16

Rasmus er en dygtig og rar underviser. Man kan mærke, at han er god til det, han laver, og at han har styr på sine ting, hvilket gør, at man helt sikkert kommer til at lære noget fedt. Han er meget imødekommende og god til at svare på spørgsmål!

Andrea Brink Siem

Oprettet den 27/04/18

Rasmus er en utrolig dygtig, sød og tålmodig underviser med et godt blik for, hvilke øvelser og teknikker, der er relevante for den enkeltes proces/udvikling. Hans entusiasme for at lære fra sig og passion for musik skinner igennem, hvilket gør samarbejdet med Rasmus til en stor fornøjelse.