BABYRYTMIK (2-6 mdr) DROP IN 16/8

Del

Om Annelie

Lektionsplan

1.
16. august 10:10 - 10:50 (Onsdag)
Lokation
Korsgade 29, 2200 København N
Pladser
5 pladser i alt
Pris
180,00 kr.
Dato
16/08/23
Målgruppe
Spædbørn (og forældre)
Niveau
Begynder
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i babyrytmik / rytmisk sang / klassisk sang såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
september 2016
Gns. svartid
3t eller mindre
Om
Leder du efter en passioneret, ung og erfaren musikunderviser - så er Annelie det rette valg! Annelie er privatunderviser og studerende på CVI (Com...
Lokation
Korsgade 29, 2200 København N
Pladser
5 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
180,00 kr.
Dato
16/08/23
180,00 kr.
13,40 kr.
I alt
193,40 kr.
I alt
193,40 kr.

Anbefalinger af Annelie

5 (12)

Zandie G.

Oprettet den 09/10/19

Annelie er en fantastisk sød, dygtig og inspirerende underviser. Som elev hos hende føler jeg mig lyttet til ift. mine egne ønsker og ambitioner - hvad jeg gerne vil opnå og hvilke udfordringer, jeg gerne vil arbejde med - i stedet for blot sendt igennem et standard-træningsprogram. Det betyder, at jeg oplever at blive støttet i at nå mine mål. Altid gennem super hyggelige, sjove, afslappede og uformelle, men også dybt koncentrerede lektioner. Kan kun anbefales :)

Raneem A.

Oprettet den 09/10/19

Annelie kan varmt anbefales, da hun er en meget venlig, entusiastisk og inspirerende underviser. Som elev føler jeg mig lyttet til i forhold til mine ønsker og mål, og der bliver taget hånd om mine udfordringer. Efter jeg er begyndt til sangundervisning hos Annelie, har jeg lært rigtig meget om min stemme, og der er sket en stor udvikling på kort tid. Jeg glæder mig altid til næste sangtime med Annelie, fordi de er super lærerige, professionelle og hyggelige også går jeg altid derfra med et boost af selvtillid.

Matthias K. F. J.

Oprettet den 27/10/19

Varm, imødekommende, oprigtig lyttende, sød, dygtig, inspirerende og god til at danne et hurtigt overblik over hvor man står og hvad man har brug for.