Babyrytmik og sang for 2-12 mdr (onsdagshold 1)

Del

Om undervisningen

Babyrytmik er for dig som gerne vil have en sjov og hyggelig tid med dit barn og dele det med en gruppe af andre forældre og deres børn. Lær dit barn glæden ved sang og musik og få nogle øvelser og sange med hjem, som I kan bruge til hverdag.Musik er med til at danne bånd, skabe glæde og tryghed.Dette er blot en intro dag på et forløb man efterfølgende kan melde sig på.Hvordan vil en time se ud?

Vi starter ud med at sætte os i en rundkreds på gulvet og introducere os selv. Så laver vi lidt fysiske opvarmningsøvelser både for barn og voksen. Derefter vil resten af tiden gå med en blanding af sange, sang/rytmelege og øvelser.Det er vigtigt at være opmærksom på at de voksne jo selvfølgelig vil skulle kunne synge og deltage i alle øvelser, da børnene ikke vil kunne være i stand til at synge med og lave øvelserne selv.Forløbet man kan melde sig på vil være på 10 gange. Som udgangspunkt hver uge med undtagelse for ferier og helligdage.

Et sådan forløb koster 2500krOBS! Da dette er et nyt tiltag har jeg endnu ingen billeder fra et sådan hold. Hvis der bliver taget billeder sker det ikke - og lægger ikke nogle op på nettet - uden tilladelse.

+ Se mere - Se mindre

Lektionsplan

1.
1. februar 09:30 - 10:15 (Onsdag)
Lokation
Nørregade 35, 2., 1165 København K
Pladser
6 ledige pladser
Pris
250,00 kr.
Dato
01/02/23
Målgruppe
Spædbørn (og forældre)
Niveau
Begynder
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en introtime?

Introtimer i sang / babyrytmik er velegnede for dig, der overvejer at skrive dig op til et længere kursus eller undervisningsforløb, men gerne lige vil prøve det først. Der er masser af både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, kurser, workshops, events, masterclasses, camps o.lign. og alle kan få glæde af det, både børn, voksne, begyndere og øvede. For når man lærer sammen, lærer man også af hinanden, og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
september 2016
Gns. svartid
2 t. og 0 min.
Om
Leder du efter en passioneret, ung og erfaren musikunderviser - så er Annelie det rette valg! Annelie er privatunderviser og studerende på CVI (Com...
Lokation
Nørregade 35, 2., 1165 København K
Pladser
6 ledige pladser / 0 tilmeldte
Pris
250,00 kr.
Dato
01/02/23
250,00 kr.
10,50 kr.
I alt
260,50 kr.
I alt
260,50 kr.

Anbefalinger af Annelie

5 (12)

Zandie G.

Oprettet den 09/10/19

Annelie er en fantastisk sød, dygtig og inspirerende underviser. Som elev hos hende føler jeg mig lyttet til ift. mine egne ønsker og ambitioner - hvad jeg gerne vil opnå og hvilke udfordringer, jeg gerne vil arbejde med - i stedet for blot sendt igennem et standard-træningsprogram. Det betyder, at jeg oplever at blive støttet i at nå mine mål. Altid gennem super hyggelige, sjove, afslappede og uformelle, men også dybt koncentrerede lektioner. Kan kun anbefales :)

Raneem A.

Oprettet den 09/10/19

Annelie kan varmt anbefales, da hun er en meget venlig, entusiastisk og inspirerende underviser. Som elev føler jeg mig lyttet til i forhold til mine ønsker og mål, og der bliver taget hånd om mine udfordringer. Efter jeg er begyndt til sangundervisning hos Annelie, har jeg lært rigtig meget om min stemme, og der er sket en stor udvikling på kort tid. Jeg glæder mig altid til næste sangtime med Annelie, fordi de er super lærerige, professionelle og hyggelige også går jeg altid derfra med et boost af selvtillid.

Matthias K. F. J.

Oprettet den 27/10/19

Varm, imødekommende, oprigtig lyttende, sød, dygtig, inspirerende og god til at danne et hurtigt overblik over hvor man står og hvad man har brug for.