Complete Vocal Technique - Intro Workshop

Del

Om Cornelia S.

Lektionsplan

1.
4. marts 14:00 - 16:00 (Lørdag)
Lokation
Online Event, 1656 København V
Pladser
10 pladser i alt
Pris
400,00 kr.
Dato
04/03/23
Målgruppe
Teenagere, Voksne
Niveau
Begynder, Let øvet, Øvet, Avanceret, Professionel
Adgang for kørestolsbrugere?
Nej

Hvorfor vælge en workshop eller et dagskursus?

Enkeltstående workshops i sang / rytmisk sang såvel som events, masterclasses, camps eller et intensivt kursus, der strækker sig over kortere tid, er ideelt for dig som gerne vil lære hurtigt, eller som gerne vil fordybe dig i et særligt emne og få mulighed for at nørde helt igennem. Ofte kan det også være en mulighed for at få undervisning af nogle eksperter inden for en specifik niche eller genre, som ellers ikke tilbyder undervisning særlig tit. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn, så er der både sociale og musikalske fordele ved holdundervisning, for når man lærer sammen, lærer man også af hinanden og det gør oplevelsen større.

Uanset hvad du vælger, så giver vi garanti for at alle undervisere på Musikundervisning.dk siden har gennemgået en individuel godkendelsesproces inklusiv gennemgang af deres faglige baggrund og erfaring, børneattest og straffeattest. Det er en del af den service vi tilbyder, for at sikre at kvaliteten og sikkerheden altid er i top.

Aflysningspolitik

Køb og levering af tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, som dette produkt er, er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Når først tilbuddet er accepteret og betalt, kan det således ikke ændres eller refunderes.

Hvis uheldet er ude, og underviseren bliver syg, eller hvis undervisningen aflyst af anden årsag, vil du så vidt muligt altid modtage varsel via din indbakke på din profil og/eller på mail hurtigst muligt. Hvis underviseren bliver syg, vil første prioritet altid være at gennemføre den berørte del af den planlagte undervisning en anden dag. Du vil ikke blive tilbudt kompensation, med mindre der er tale om en egentlig aflysning af undervisningen fra underviserens side. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 7 dage inden start, nedlægges holdet, og din betaling refunderes. Læs alle vores handelsbetingelser her

Om underviseren

Underviser siden
juli 2018
Gns. svartid
0 t. og 17 min.
Om
Cornelia is a German singer and vocal coach living in Copenhagen. Since 1995 she has sung in various bands, performed live and toured in Europe. She h...
Lokation
Online Event, 1656 København V
Pladser
10 pladser i alt / 0 tilmeldte
Pris
400,00 kr.
Dato
04/03/23
400,00 kr.
20,00 kr.
I alt
420,00 kr.
I alt
420,00 kr.

Anbefalinger af Cornelia S.

5 (18)

Peter B.

Oprettet den 21/10/19

Cornelia er god til at lære fra sig og er meget engageret i ens læringsprocess. Hun er god til at udnytte tiden også selvom man kun har en halv time. Derudover er hun også super flink

Mads C.

Oprettet den 31/10/19

Min erfaring Cornelia som sanglærer, er rigtig god. Fra man første gang møder hende, følger man sig godt tilpas og hendes energi er smittende. Der er ingen tvivl om at hun kan sin teknik og har altid et trick i ærmet, hvis man støder på problemer. Hendes entusiasme er fantastik og skulle man selv tvivle på sin fremgang, så skal hun nok fortælle dig noget andet. Jeg har for nogle år siden taget sang undervisning hos en anden lærer, og der var slet ikke den samme dedikation, forståelse og teknik, som man finder hos Cornelia. Jeg kan kun varmt anbefale hende som underviser, både til nybegynder, let trænet og erfaren sanger .

Pernille H.

Oprettet den 05/11/19

Cornelia is very sweet, very talented and a good teacher. I'm very shy and she has helped me make a lot of progress. I look forward to every lesson.