Undervisere i Tværfløjte, København

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner

Et unikt blæseinstrument

Tværfløjten er et europæisk musikinstrument og er, ligesom saxofonen, medlem af træblæserfamilien. Den blev oprindeligt fremstillet af træ, men nu til dags er grundmaterialet typisk af sølv, guld, platin, træ eller kulfiber. Materialevalget har stor betydning for klangen, og det gør stor forskel på blæseteknikken. De forskellige materialer er ofte kombinerede, så fx mundpladen er af guld og resten af sølv. Fløjtens største force er at spille meget hurtigt og i orkestermusik skinne igennem i højden. En, der spiller tværfløjte, kaldes en fløjtenist. Tværfløjten frembringer sin lyd på samme måde ,som når man puster hen over en flaske. Ønsker du at købe en tværfløjte, men mangler råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte musikundervisning.dk eller vores undervisere.

Fleksibel tværfløjteundervisning i København

Hos musikundervisning.dk tilbydes der fleksibel tværfløjteundervisning af kompetente undervisere, som alle enten har relevant uddannelse eller mange års erfaring med at undervise. Alt efter hvad man ønsker, er det muligt at få undervisning en fast ugedag eller blot de dage, som passer elev og underviser. Selve undervisningen kan både foregå i et øvelokale eller hjemme ved underviseren - ønsker man undervisning i eget hjem, er det også en mulighed ved mange af vores undervisere. Vi tilbyder også undervisning i andre blæseinstrumenter, b.la.:

Hvad indeholder undervisningen?

I første lektion taler man med underviseren om hvilke forventninger man har til undervisningen hver især. Herefter kommer man ind på emner som blandt andet kropsholdning, klangøvelser, artikulation eller formanalyse - alt efter niveau. Derudover vil man stifte bekendtskab med forskellige blæseteknikker, node- og rytmeøvelser og genrer. Man kan altså få en skræddersyet undervisning til hver enkelt elevs niveau og ambitioner.

Man får rabat på undervisningen ved køb af klippekort

Man kan hos musikundervisning.dk købe klippekort i alle størrelser. Man får dog rabat ved køb af 10, 20 eller 25 klip, med 5%, 8% og 10% i rabat. Typisk købes klippekortet efter første lektion, da man herefter har fundet ud af, om underviser og elev er det perfekte match. Har du nogle spørgsmål vedrørende klippekort eller undervisningen, er du altid velkommen til at kontakte musikundervisning.dk på 50 50 12 03 eller [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder