24 timers-reglen (automatisk aflysning af ubetalte lektioner)

Automatisk aflysning af ubetalte lektioner

OBS! Bemærk venligst at følgende kun gælder for lektioner der bookes og betales uden brug af klippekort, sæsonforløb eller automatisk betaling. Forudbetaler en elev sin undervisning ved brug af automatisk betaling, klippekort eller sæsonforløb, er der ikke risiko for at undervisningen aflyses pga. manglende betaling.

Undervisning der ikke er betalt 24 timer før lektionsstart, aflyses automatisk.

Hvis en elev aftaler sin undervisning fra gang til gang, og ikke er tilmeldt automatisk betaling, skal eleven aktivt godkende og betale hver enkelt lektion senest 24 timer før lektionsstart. Godkendes og betales der ikke senest 24 timer før lektionen, aflyses den automatisk. Nogle elever foretrækker at betale manuelt fra gang til gang, men det giver ekstra administration og økonomisk udsikkerhed for musikunderviserne, når lektioner ikke godkendes og betales i tide. Vi sender en mail med et betalingslink til eleven så snart den bliver booket og vi sender betalingspåmindelser mail 48 timer før lektionen starter, hvis lektionen endnu ikke er betalt. Vi sender også en ekstra påmindelse om betaling 5 timer før den aflyses.

Derfor…

Sørg for at aftale, booke, godkende og betale lektioner i så god tid som muligt. I de tilfælde hvor eleven ikke ønsker at købe klippekort, men foretrækker at betale fra gang til gang, kan det være en fordel at eleven tilmelder sig automatisk betaling.

Automatisk betaling

Eleven har mulighed for at tilmelde sit betalingskort, og krydse af at en underviser gerne må booke lektioner, som automatisk betales via det tilmeldte kort. Det kan her være en god idé at aftale med underviseren

4 step guide til automatisk betaling (for elever)
  • Log in på din elev-profil på musikundervisning.dk

  • Vælg “min konto” i menuen øverst

  • Vælg “mit betalingskort” i menuen til venstre

  • Sæt flueben ud for den underviser du ønsker at have automatisk betaling hos


automatisk betaling


Klippekort

For de elever der foretrækker fleksibel planlægning, kan klippekortet også være en god mulighed. Det kan godt være man ikke ved præcis hvornår man vil have sin undervisning, men at man godt ved at man gerne vil have mindst 10 lektioner i løbet af et år. Et klippekort gør, at en lærer kan booke en lektion ind, uden at skulle vente på at eleven godkender og betaler hver eneste gang. I stedet trækkes der bare et klip, og det giver mindre administration for alle parter. Klippekort kan desuden købes på ratebetaling i 3 rater - uden ekstra omkostninger.

Vi anbefaler at elever og undervisere taler sammen indbyrdes om fordelene ved klippekort.


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har I indført automatisk aflysning?

Det har vi for at sikre rimelige arbejdsvilkår for vores musikundervisere. Musikunderviserne bruger naturligvis tid på at forberede deres lektioner, og det er rimeligt at de skal have besked med minimum 24 timers varsel, om undervisningen bliver til noget eller ej.
Vores aflysningspolitik foreskriver at lektioner kun kan aflyses eller rykkes, hvis det varsles minimum 24 timer før lektionsstart. Dette kan selvsagt kun håndhæves, hvis lektionen er godkendt og betalt mindst 24 timer før lektionen afholdes. Bookes lektionen mindre end 24 timer før lektionsstart, kan vi ikke håndhæve denne aflysningspolitik, og det stiller i praksis musikunderviseren i en mindre fordelagtig position.

En af mine lektioner er blevet aflyst - hvad gør jeg?

Hvis lektionen er aflyst fordi den ikke blev betalt i tide, anbefaler vi at du tager kontakt til din elev/musikunderviser og hører om I enten skal booke tiden igen og få ordnet betaling via systemet med det samme, eller om I skal finde en ny tid.
HUSK! Alle former for betaling skal foregå via musikundervisning.dk, og aldrig via private MobilePay konti eller lignende. Ellers kan vi ikke garantere for sikkerheden.

Hvad hvis lektionen først bookes på dagen?

Det kan selvfølgelig stadig lade sig gøre, men i så fald tilsidesættes vores aflysningspolitik, og på den vis forringes musikunderviserens vilkår i tilfælde af aflysning. Eleven skal have betalt inden lektionsstart, ellers kan vi ikke garantere musikunderviserens løn.

Hvad hvis en lektion bookes 25 timer før en lektion skal afholdes?

Så har eleven i princippet 1 time til at gennemføre betaling før den aflyses. Til gengæld kan den oprettes igen så snart der er mindre end 24 timer til lektionsstart. I dét tilfælde tilsidesættes aflysningspolitikken dog, som beskrevet i forrige sektion.

​​

​ ​

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside