Besked til elever efter første lektion

Send en besked til en ny elev dagen efter første lektion

Elever vil elske at høre tilbage fra dig. Det kan være ret skræmmende for mange elever at starte med at gå til musik med en professionel musiker. De tænker måske at de ikke er gode nok eller at du ikke kunne lide at undervise dem. Når du sender en besked, taler du til denne følelse, så eleverne kan slippe tanken om ikke at være gode nok.

I beskeden kan du opsummere hvad I har talt om til den første lektion, og du kan med fordel komme ind på disse 4 emner:

  1. Mål for undervisningen
  2. Hvor ofte?
  3. Lektionsplan
  4. Anbefal et klippekort


1. Mål for undervisningen

Reflekter over elevens mål, særlige områder med plads til forbedringer, giv inspiration, osv.2. Hvor ofte?

Diskuter hvor ofte I skal mødes og gør opmærksom på, hvilken udvikling eleven kan forvente efter 5, 10 og 20 lektioner. Hold løbende eleven opdateret på sin udvikling.3. Lektionsplan

Du kan med fordel lave et forslag til en lektionsplan og sende den til eleven, så I kan diskutere planen til næste lektion.4. Anbefal et klippekort

Fremhæv klippekortet dom den bedste mulighed for eleven. Eleverne kan få spare op til 20%, når de køber et klippekort. De har også muligheden for at betale for klippekort i rater og opdele prisen for et klippekort over 3 månedlige rater.

Elever kan se prisen for en enkelt lektion eller priserne for 5, 10 eller 20 klippekort på elevprofilen. Her kan du se, hvordan det ser ud og husk at priserne er forskellige fra underviser til underviser.


Klippekort

Når du bruger disse tips, vil du opleve at processen går mere glat, og du kan booke flere lektioner på kortere tid!