French House i Ableton Live

Sådan laver du French House i Ableton Live

Herunder kan du se en video der viser dig, hvordan du laver French House á la Daft Punk og Justice. I klippet bliver der brugt musikprogrammet Ableton Live og et sample fra "We Are Family" af Sister Sledge. Hvis du er blevet inspireret til at arbejde mere med Ableton Live, kan du på Musikundervisning.dk booke en dygtig underviser i Ableton Live.

Få undervisning i Ableton Live


Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se, hvor du har mulighed for at få undervisning:


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores trompetundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].