Gennemsnitlig svartid på første besked fra nye elever

Guide til den gennemsnitlige svartid på første besked fra en ny elev.


Indhold

  1. Hvordan beregnes min gennemsnitlige svartid?

  2. Hvor kan jeg se min gennemsnitlige svartid?

  3. Hvordan forbedrer jeg min gennemsnitlige svartid?

  4. Hvorfor er min gennemsnitlige svartid gået op?


1. Hvordan beregnes min gennemsnitlige svartid?

Den gennemsnitlige svartid tæller fra en elev sender sin første besked til dig, til du sender dit første svar. Den beregnes som et gennemsnit på alle de nye henvendelser, du har modtaget over de sidste tre måneder. Den første besked er også det allerførste møde med eleven, og en kort svartid er med til at give et godt førstehåndsindtryk.

Tiden stopper med at tælle, når du har sendt en besked til eleven via indbakken.

Alle første beskeder tæller - også de beskeder, som er genereret automatisk fra systemet når en elev køber et klippekort, så husk også at give et svar på disse beskeder.

Hvis ikke der er et match mellem dig og eleven, og du vælger at videresende eleven til en kollega, bør du stadig skrive en besked til eleven. Du kan f.eks. skrive til eleven, at du har modtaget beskeden, men at du desværre ikke kan imødekomme deres ønsker.


2. Hvor kan jeg se min gennemsnitlige svartid?

Din gennemsnitlige svartid vises til mulige elever på din offentlige profil. Feedback fra eleverne viser, at svartid er en medvirkende faktor når elever vælger, hvilke undervisere de sender en besked til. Vi ved at en hurtig svartid øger antallet af afholdte lektioner, samt antallet af beskeder du modtager fra nye elever.

Du kan se din gennemsnitlige svartid via din profil på Musikundervisning.dk. Din svartid opdateres dagligt og du kan finde den lige under velkomstbeskeden i din oversigt.


3. Hvordan forbedrer jeg min gennemsnitlige svartid?

Først og fremmest anbefaler vi at du gennemgår din indbakke, og tjekker at du ikke har nogen henvendelser liggende, som du ikke har fået besvaret. Hvis der ligger en ubesvaret henvendelse, vil den tælle op i svartiden frem til det øjeblik, hvor du sender et svar.

Vi anbefaler at du har fokus på at holde din svartid nede, fordi vi ved at det betyder noget for elevernes førstehåndsindtryk af dig, som underviser.


4. Hvorfor er min gennemsnitlige svartid gået op?

Hvis du oplever at din gennemsnitlige svartid øges, så kan det skyldes to ting:

Enten ligger der en eller flere beskeder, som du endnu ikke har svaret på.

Ellers skyldes det at en besked som før i tiden har været med til at trække din gennemsnitlige svartid ned, nu er blevet over 3 måneder gammel og derfor ikke længere tæller med i din gennemsnitlige svartid.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]