Undervisere i Sang

Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden altid er på højeste niveau, så du kan fokusere på musikken og de gode oplevelser.

 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 180,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 225,00 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
 • Fra 202,50 kr. pr. 30 min.
  ved køb af klippekort til 20 lektioner
sangundervisning

Om sang

Stemmen er det mest fleksible og udtryksfulde instrument, der findes. Der er ingen grænser for, hvordan tonerne kan bøjes, artikuleres, hviskes eller skriges og samtidig bevare sangerens unikke karakteristik i et uendeligt hav af andre sangere. Stemmen er også vores ældste instrument, og siden menneskets i tidernes morgen begyndte at sætte toner sammen til melodier, har stemmen stået i centrum af vores musikudfoldelse.

Vil du vide mere om hvordan du kan bruge din stemme og træne dine sangteknikker, kan du læse mere om vores stemmetræning her:

Stemmetræning

Sangundervisning, når det passer dig

Ønsker du at lære eller blive bedre til at synge? Så er det en god idé at tage timer hos en erfaren sanglærer. Hos Musikundervisning.dk har vi gjort det nemt for dig at komme i gang med undervisning i sang. Vi har ingen ventelister, så der er mulighed for at starte din sangundervisning med det samme. Timerne er fleksible og planlægges fra gang til gang, og selve undervisningen kan både foregå hos underviseren, i et tilknyttet øvelokale, hjemme ved eleven eller online - alt efter, hvad der passer jer bedst. Der er kort sagt rig mulighed for at designe et personligt undervisningsforløb, der passer perfekt til dine behov og ambitioner.

Hvem er jeres sangundervisere?

Musikundervisning.dk ansætter kun kompetente og dygtige undervisere, som alle er certificerede og har flere års professionel erfaring med musik og musikpædagogik. Det sikrer, at du får mest muligt ud af din undervisning og bliver endnu bedre uanset niveau og alder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Alt, du skal gøre, er at sende en besked med dine oplysninger via den ønskede undervisers profil, så tager vi kontakt til dig. Du kan se et udpluk af vores sangundervisere under søgefunktionen øverst oppe. Via søgefunktionen har du også mulighed for at indsnævre dit geografiske område. Du kan også søge efter undervisere i et andet instrument.

Hvordan foregår den første lektion?

Den første sangtime tager udgangspunkt i dit niveau. Du og din sanglærer lærer hinanden at kende, så der bliver skabt et trygt miljø at synge i. På den måde kan din sanglærer danne sig et indtryk af hvilke områder, der skal arbejdes med rent sangteknisk, og du bliver altså ikke presset til at synge noget, du er usikker på.

Få op til 20% rabat på sangundervisning

Med en fast tid kan du spare op til 20% på sangundervisning. Så har du planer om et længerevarende undervisningsforløb, anbefaler vi, at du melder dig til en sæson.

Find lærere i hele landet

Ønsker du at få sangundervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i sang flere steder i landet. Du kan her se et udvalg af de byer, hvor du har mulighed for at få undervisning:

 1. Sangundervisning i København
 2. Sangundervisning i Aarhus
 3. Sangundervisning i Aalborg
 4. Sangundervisning i Odense
 5. Online sangundervisning

FAQ


 • 1. Hvordan kommer jeg i gang?
 • 2. Binder man sig ved køb og oprettelse?
 • 3. Hvorfor er der forskel på priserne?
 • 4. Typer af undervisning
 • 5. Begynder eller øvet?
 • 6. Børn
 • 7. Seniorer

1. Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste, du skal gøre for at komme i gang med sangundervisnign, er at sende en direkte besked til din foretrukne underviser via hans/hendes profil, og så kontakter underviseren dig inden for tre dage. Du og din underviser aftaler nu den første lektion, og herefter kan du fortsætte med enten uforpligtende enkeltlektioner eller rabatgivende klippekort.

2. Binder man sig ved køb og oprettelse?

Når du har aftalt din første lektion med din underviser, foregår betalingen via din profil her på siden. Al vores kommunikation foregår via login på vores hjemmeside, hvilket er nemmere og sikrere for alle parter. Første gang du sender en besked til underviseren, bliver der derfor automatisk oprettet en uforpligtende elevprofil. Oprettelsen af profilen forpligter ikke til køb. Se mere her.

Du er altid velkommen til at ringe til vores venlige elevafdeling i åbningstiden, hvis du har spørgsmål.

3. Hvorfor er der forskel på priserne?

Priserne varierer fra underviser til underviser og afspejler typisk graden af erfaring og efterspørgsel. Underviserne fastsætter selv prisen efter behov, og et lavt prisniveau er derfor ikke nødvendigvis et udtryk for lav anciennitet.

4. Typer af undervisning

Musikundervisning.dk tilbyder p.t. kun enkeltlektioner, men hold øje med hjemmesiden.

5. Begynder eller øvet?

Musikundervisning.dk tilbyder sangundervisning på alle niveauer, og har du specifikke forespørgsler eller er du på udkig efter et intenst kursus i særlige teorier eller teknikker, kan vi hjælpe med at finde den rigtige underviser. Det gælder også, hvis du søger hjælp til forberedelse til optagelsesprøverne på Musikkonservatoriet eller Musikvidenskab, hvis du skal have pudset formen af inden en indspilning, eller hvis du blot vil have støtte til at fremføre en enkelt sang til en speciel begivenhed.

6. Sangundervisning for børn

Alle vores sangundervisere er certificerede, er pædagogisk kvalificerede til at undervise børn og lever op til vores adgangskrav om en ren straffe- og børneattest. Visse undervisere har imidlertid et krav til elevernes minimumsalder, og i så fald fremgår det af deres underviserprofil. Har man detaljerede spørgsmål angående alder og pædagogiske fremgangsmåder, kan man kontakte underviseren direkte ved at oprette en uforpligtende elevprofil.

7. Seniorer

Er det 40 år siden du sidst har haft sangundervisning, og har du lyst til genopfriske glæden ved at spille? Lige meget hvilke forudsætninger, du har, kan vores undervisere hjælpe dig med at komme i gang igen og opleve glæden ved musikken på ny.

Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

"Min datter Alba er blevet undervist i guitar af Anne, og har været meget glad for det."

5 ud af 5

Tomas - Far til elev hos Musikundervisning

Søger du undervisning i et andet instrument?

Hvis du har mod på at prøve kræfter med et andet instrument, så tilbyder Musikundervisning.dk også

 1. Saxofonundervisning
 2. Klaverundervisning
 3. Guitarundervisning
 4. Ukuleleundervisning

Vidste du at vi også udbyder sangundervisning i Norge, England og Holland?

Find os her:

 1. Sangundervisning i Norge
 2. Singing lessons in England
 3. Sangundervisning i Holland

Kunne du tænke dig at blive sangunderviser?

Vi er altid på udkig efter erfarne eller uddannede sangundervisere i hele landet. Send os en ansøgning, og bliv sangunderviser i din by.

Ansøg her!
sangundervisning

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelige med at finde den rette underviser, eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdage på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder