Lær de første akkorder på klaveret

Klaveret er et godt instrument at starte med, da man hurtigt kan lære de nemmeste klaverakkorder og derved lære en masse gode sange.

Lær at spille de første klaver akkorder

Hvis du vil lære at spille akkorder på klaver kan du tage udgangspunkt i internettet, men hvis du vil lære endnu mere og skrue din kunnen op til næste niveau, er det en god ide at få en dygtig privat klaverunderviser. Du kan finde se vores udvalg af højt kvalificeret klaverundervisere her

Hvis du er nybegynder, så kan du nedenfor lære dine første klaverakkorder.

Held og lykke med klaverspillet og god fornøjelse med akkorderne :)


Basale akkorder på klaver

Hvis du har mod på at lære at spille klaver, kan du læse en grundig introduktion til klaverspillet, hvor både akkorder på klaver, klaverets dele samt tips og tricks bliver gennemgået i vores artikel om klaveret.


Find en klaverunderviser


Hos Musikundervisning.dk har vi et stort udvalg af musikundervisning både inden for solo- og holdundervisning. Alle vores undervisere har ren straffe- og børneattest, samtidig med at de har flere års erfaring som underviser og relevant uddannelse. Ønsker du at blive endnu bedre til klaver, kan du nedenfor finde den rette underviser i klaver. Du kan læse mere om den enkelte underviser på deres profil, og herefter tage kontakt til ham/hende:


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].
Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder