Lær molskalaen på guitar

Lær molskalaen på guitar

Her kan du se molskalaen, som også kaldes den æoliske skala. Du kan nedenfor se skalaen i de forskellige omvendinger. De forskellige tal viser tonen i forhold til grundtonen. Det vil sige 1 = grundtonen. Tallet 5 = kvinten.

Tonetrin: 1 - ½ - 1 - 1 - ½ - 1 - 1


De tre former du skal kunne

Form 1 (Fra 4. bånd)


Diagram over molskalaen spillet på 4. bånd af en guitarhals.
 

Form 2 (Fra 6. bånd)


Diagram over molskalaen spillet på 6. bånd af en guitarhals.
 

Form 3 (Fra 9. bånd)


Diagram over molskalaen spillet på 9. bånd af en guitarhals.
 

 

Få undervisning i dit instrument

 

Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se hvor du blandt andet har mulighed for at få undervisning:

 
 

 

Hvem er Musikundervisning.dk?

 

Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores guitarundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon50 50 12 03 eller mail [email protected].