Lær at bruge Logic Pro

Logic Pro for begyndere

På denne side kan du se en video, hvor du lærer de grundlæggende ting i Logic Pro 9. Logic Pro 9 er Apples softwareprogram til musikproduktion og mix, og er en af de mest udbredte DAW'er (Digital Audio Workstation). Videoen kan forhåbentligt få dig i gang med programmet, men vi anbefaler, at du booker en af vores dygtige undervisere, så du kan få professionel vejledning og personlig feedback.

Få undervisning i Logic Pro


Ønsker du at få undervisning af en dygtig underviser med relevant uddannelse og flere års erfaring, så tilbyder Musikundervisning.dk undervisning i dit instrument flere steder i landet. Du kan her se, hvor du har mulighed for at få undervisning:


Hvem er Musikundervisning.dk?


Musikundervisning.dk er en musikskole med samlingspunkt på en hjemmeside, hvor vi skaber kontakten mellem underviser og elev. Vores formål er at skabe mere musik i Danmark! Vi tilbyder undervisning til alle uanset alder og niveau, da vi har kompetente og dygtige undervisere, som alle har flere års erfaring med musikken. Hvis du har nogle spørgsmål til undervisningen, konceptet eller vores trompetundervisere, så er du altid meget velkommen til at kontakte Musikundervisning.dk på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected].