Membership levels for undervisere

Fra januar 2021 er vi begyndt at beregne det samlede antal timer du har afholdt via vores platform. I takt med at din elevliste vokser, og du afholder flere lektioner, vil dit samlede antal timer også stige.

Når du passerer en fastsat milepæl af afholdte timer, vil din status automatisk, og med øjeblikkelig virkning, blive opgraderet til det næste member level.


Membership concept for teachersFAQs

  1. Hvordan ser jeg min nuværende status?

  2. Hvornår starter beregningen fra?

  3. Hvad sker der med lektioner, som allerede er booket ind i systemet?

  4. Vil det have en effekt på elevernes pris?

  5. Kan mine elever se, hvilken status jeg har?

  6. Kan mit membership level gå ned igen?

  7. Vil mit totale antal afholdte timer blive nulstillet i slutningen af året?1. Hvordan ser jeg min nuværende status?

Log ind på din profil og din nuværende status vil blive vist i din “Oversigt”, samt i “Min konto” sektionen. Du kan se det samlede antal timer du har afholdt, din nuværende status og hvor mange afholdte timer du er fra at opnå den næste status.2. Hvornår starter beregningen fra?

Alle lektioner afholdt siden 1. januar 2021 tæller med i beregningen.3. Hvad sker der med lektioner, som allerede er booket ind i systemet?

Fra det øjeblik du bliver opgraderet, vil administrationsgebyret blive reduceret på alle fremtidige lektioner. Det gælder også for lektioner, som du allerede har lagt i kalenderen, men ikke har afholdt endnu.4. Vil det have en effekt på elevernes pris?

Nej, priserne for dine elever vil ikke blive ændret. Administrationsgebyret vil blive reduceret og du vil få en større andel af den pris, som eleven betaler.

Her kan du se et priseksempel for de forskellige membership levels.


Membership levels Musikundervisning.dk
5. Kan mine elever se, hvilken status jeg har?

Nej, dit membership level vises udelukkende til dig. Det er ikke en del af den offentlige profil.6. Kan mit membership level gå ned igen?

Nej. Denne feature er designet til at vise vores taknemmelighed. Membership levels er designet til kun at gå op!7. Vil mit totale antal afholdte timer blive nulstillet i slutningen af året?

Nej. Alle afholdte lektioner fra 1. Januar 2021 og fremefter vil tælle med og nulstilles ikke årligt.