Musikskole i Aalborg

Musikundervisning.dk er en dobbeltsidet platform der samler musikundervisere og folk der ønsker at lære - eller blive bedre til - at spille musik eller synge. Vi er din garanti for at sikkerheden og fagligheden er i top.

Vi ønsker at musik skal være for alle, og at flere skal have adgang til dygtige musikundervisere i Aalborg. Uanset om du er barn eller voksen, nybegynder eller erfaren, er vores ambition at give dig en musikskole, hvor fokus er på tillid, fleksibilitet og høj faglighed.

online musikundervisning

Hvem er vi?

Musikundervisning.dk er startet af passionerede musikere med en lyst til at skabe #MereMusik i Aalborg! Ud fra værdierne fleksibilitet, tillid og fællesskab har vi gentænkt den traditionelle musikskole og skabt en online platform. På den måde kan du frit vælge mellem alle vores dygtige undervisere i Aalborg, og modtage undervisning hvor og når det passer dig!

Undervisningsformer i Aalborg

Uanset om du foretrækker undervisning hjemme hos dig selv, hos din underviser eller i et øvelokale, står vores dygtige musikundervisere i Aalborg klar til at tage imod dig. Som en ekstra bonus rekrutterer vi løbende nye kompetente undervisere, så du slipper for ventelisterne og kan starte med det samme! Har du langt til den nærmeste underviser kan du med fordel se nærmere på vores online musikskole. Her har vi udviklet den første online læringsportal med fokus på musik, så du kan modtage samme kvalificerede 1-til-1 soloundervisning hjemme fra sofaen.

Hvem underviser på vores musikskole i Aalborg?

Alle vores musikundervisere har en stærk musikfaglig baggrund, og brænder for at spille og undervise i musik. På den enkelte undervisers profil kan du læse mere om, hvad de tidligere har lavet, og hvad andre elever siger om dem. Vi indhenter desuden både børne- og straffeattest på alle vores ansøgere.


Find en underviser i Aalborg

Undervisning for børn

I Aalborg tilbyder vi undervisning for børn og unge i alle aldre og på alle niveauer. Vores undervisere går meget op i at det skal være sjovt at lære at spille og synge, så barnet hurtigt finder glæde og motivation i musikken.


musikundervisning for børn“Min søn på 12 år, som aldrig før har spillet klaver, er blevet så glad for det og har lært utrolig meget på kort tid. Jeg vil aldrig have troet at min søn frivilligt skulle øve sig herhjemme, men det gør han. Han glæder sig hver gang han skal spille hos Jesper” - Charlotta Holm, mor til elev hos Jesper.


“Clara har nu undervist vores syvårige datter Selma i sang i ca 6 måneder, og i den tid har Selma fået mere selvtillid. Hun tør nu i langt højere grad end før bruge sin stemme både til sang, derhjemme og i skolen. Clara har fra starten fået god kontakt til Selma,og der er en positiv og hyggelig stemning til undervisningen. Selma nyder at gå til sang hos Clara” - Susan Scheppan, mor til elev hos Clara.


Find en underviser til dit barn i Aalborg

Undervisning for voksne

Langt de fleste elever på musikskolerne er børn. Vi tror på at musik er for alle, og at man aldrig bliver for gammel til at lære at spille og synge. Så uanset om du er 10, 25 eller 80 sidder vores dygtige undervisere i Aalborg klar til at hjælpe dig med at udvikle dine teknikker.


musikundervisning for voksne“At lære en gammel cirkushest nye tricks er ikke nemt - men Søren har formået at give mig (+60) mod på at lære et nyt instrument, og jeg er sikker på, at jeg med hans hjælp fuldt ud vil få udfoldet det tromme-potentiale jeg nu engang har. Og så skader det jo ikke, at Søren er en flink fyr, og at det hele foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære” - Dan Henriksen, elev ved Søren


“Jeg vil gerne give Csilla min varmeste anbefaling. Jeg var, som voksenelev og nybegynder på et klaver, noget bekymret over om jeg nu skulle til at spille børnesange. Men Csilla har formået at finde noder, der passer til mit niveau, er tilpas udfordrende, som ikke er børnesange, men som, efter Csillas profesionelle og støttende vejledning, lyder fantastisk" - Jan Stolbjerg Drud Salonin, elev hos Csilla.

Priser

Lige som vores undervisning er vores priser fleksible. Du kan betale fra gang til gang eller vælge vores klippekortløsning, hvor du sparer op til 10% på dine lektioner. Ønsker du et mere intensivt forløb med fast undervisning kan du også vælge vores sæsonforløb, hvor du sparer 15% på alle lektioner. Prisen på den enkelte underviser kan variere, men du kan altid se den på underviserens profil.

Lær mere med musikundervisning.dk

Vi er en musikskole der gerne vil skabe mere musik i Danmark. Her på siden deler vi derfor løbende spændende artikler om alt fra kvintcirklen og instrumentkøb til guidelines og introduktioner. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige underviser eller undervisningsform, er du også meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

​​

Læs mere om vores tilbud i Aalborg​ ​

Kontakt?

Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gå til forside