.


Online musikundervisning

Hos Musikundervisning.dk ønsker vi at musikundervisning skal være for alle, men vi forstår også at der kan være ting der kommer i vejen. Derfor er vi glade for at kunne introducere vores nyeste produkt: Online undervisning! Med online undervisning har du nu mulighed for at få privat musikundervisning online, og tilmelder du dig i testfasen giver vi 50% rabat på din første lektion!

online musikundervisning

Øv dig sammen med din underviser - selv med et travlt skema

Travlhed, geografi og en uforudsigelig hverdag kan virke som uoverkommelige forhindringer, når man vil lære at spille på et nyt instrument. Fysisk undervisning, hvor du skal være et bestemt sted til en bestemt tid, kan i nogle tilfælde blive så omstændigt, at du måske har været nødt til helt at fravælge det, og gå glip af glæden ved at spille musik. Med online undervisning gør vi det nemt for dig at få kompetent musikundervisning, uanset hvor du bor, om du rejser meget eller om du måske bare har det bedst med at sidde hjemme hos dig selv.

Hvordan foregår online undervisning?

Vores online platform er særligt udviklet til musikundervisning, og det eneste du behøver til onlinelektionerne er en computer med et webcam, dit instrument og en internetforbindelse. Når du har aftalt en tid med din underviser sender han eller hun et link til en videosession. Du kan åbne linket når du vil, men det bliver først aktivt når din lektion starter. Alt efter hvilket instrument og hvilken underviser du har, vil der være koblet et eller flere kameraer op, så du hele tiden kan se hvad underviseren gør - lige som han/hun også kan se dig og rette og udvikle din teknik. Under sessionen kan I hele tiden tale eller chatte sammen, så du får nøjagtigt lige så god sparring og øvelse som ved en almindelig undervisningstime.


Her kan du se hvordan du bruger vores online systemHvordan tilmelder jeg mig online undervisning?

Skriver du dig op i vores testfase får du lige nu 50% rabat på din første online lektion. Vi har kun 25 ledige pladser til online undervisning, så skynd dig at tilmelde dig ventelisten her. For at finde den perfekte lærer til dig og dine ambitioner kan du klikke her og vælge det instrument, du gerne vil blive bedre til. Underviserne er rangeret efter popularitet, og har et grønt mærkat på deres profilbillede, hvis de tilbyder online undervisning.


Skriv dig op til online musikundervisning
​​

Kom i gang med musikundervisning online

 • Lær at spille guitar online
 • Klaverundervisning online
 • Lær at synge online
 • Abletone Live Online
 • Lær at spille trommer online
 • Lær at spille ukulele online


 • ​ ​

  Kontakt?

  Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gå til forside

  Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

  "Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

  5 ud af 5

  Daniel - Sangelev hos Musikundervisning