.

Online musikundervisning

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at øve sig på et instrument. Det kan også være svært at finde tid til at tage privatundervisning. Hos Musikundervisning.dk forstår vi at ting kan komme i vejen og det kan være svært at lære et nyt instrument. Derfor er vi glade for at kunne introducere vores nyeste produkt: online undervisning! Du vil nu have mulighed for at få privat musikundervisning online, gennem vores nye video system på hjemmesiden.

online musikundervisning

Øv dig sammen med din underviser - selv med et travlt skema

Med online undervisning har du nu mulighed for at få trænet dine teknikker og lære sammen med din underviser, selvom du rejser meget, bor i et område uden undervisere eller hvis du har mere lyst til en dag derhjemme med undervisning fra din stue.

Bliv bedre til at spille musik

Vi ønsker at dit læringsforløb skal have fokus på at blive bedre til dit instrument. Online undervisning kommer til at være 1 klik væk og koster ikke mere end almindelig undervisning.
En anden god funktion ved online undervisningsplatformen er at eleverne vil have mulighed for at gemme videoerne de har haft med underviseren. Derfor kan du gennemse din undervisningstime, når du har tid til at øve dig hjemme.
For at finde den perfekte lærer til dig kan du klikke her og vælge det instrument, du gerne vil blive bedre til. Her vil du se en liste over undervisere, som er rangeret efter popularitet. Der vil være et grønt markat på underviserens profilbillede, hvis de tilbyder online undervisning.

​​Beta Version

Vores Beta version for online undervisning er nu tilgængelig på vores hjemmeside. I denne testfase kan du allerede få online undervisning hos nogle udvalgte undervisere. Skriv dig op til online undervisning og få 50% rabat på din første online lektion. Vi har kun 25 ledige pladser til online undervisning, så skriv dig på ventelisten her snarest.​​

Kom i gang med musikundervisning online

 • Lær at spille guitar online
 • Klaverundervisning online
 • Lær at synge online
 • Abletone Live Online
 • Lær at spille trommer online
 • Lær at spille ukulele online


 • ​ ​

  Kontakt?

  Hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål, så er Musikundervisning.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi kan både være behjælpelig med at finde den rette underviser eller hvad den rette løsning er for lige præcis dig. Kontoret kan kontaktes alle hverdag på telefon 50 50 12 03 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gå til forside

  Vores kunder elsker Musikundervisning.dk

  "Jeg har fået individuel sangundervisning af Ida L., som jeg klart kan anbefale til andre. Ida er sød, imødekommende og er god til at undervise på et niveau, som passer til den individuelle."

  5 ud af 5

  Daniel - Sangelev hos Musikundervisning