Anders D.

Underviser i guitar, bas, mandolin, ukulele
Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 9 t. og 35 min.

Undervisningssteder

Hos underviser

9000 Aalborg

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner

Svarer normalt indenfor 9 t. og 35 min.

Om Anders D.

Anders er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium, hvor han i 2015 har færdiggjort sin kandidat i rytmisk guitar, med komposition som fokusområde. Siden har han undervist på Musik- og Kulturskoler i bl.a. Aalborg, Hjørring, Vesthimmerland, Mors og Skive.

Sideløbende har Anders været aktiv i adskillige musikalske projekter, og har komponeret materialet til både egne bands og andre kunstnere. Blandt andet det eksperimentelle 'Tumbleweed City', som er en instrumental fortælling med udgangspunkt i 60'ernes spaghetti-westerns, samt bluegrass-bandet 'The Raggedy Anns' som har spillet på et utal af scener, festivaler og TV udsendelser rundt omkring i Danmark.

Undervisning
Som underviser er Anders fokuseret på at tage udgangspunkt i elevens eget musikalske ståsted og egne interesser. Lysten driver værket, og det skal være både sjovt og interessant at modtage undervisning, hvilket er en prioritet i Anders' undervisning.

Undervisningen vil centrere sig om at øge elevens musiske forståelse, og brug af nylærte evner i praktiske/musikalske sammenhænge. Becifringer og meget begrænset brug af noder vil være en del af undervisningen.

Hvordan er første lektion typisk med dig?
Første lektion vil i bruge på at lære hinanden at kende, personligt såvel som musikalsk. Samt at blive enige om interesser og målsætninger.

Guitarundervisning
Anders tager udgangspunkt i elevens musikalske kunnen, og kan både arbejde med akkorder, barré og fingerspil, samt solospil for begyndere og øvede. Derudover kan han undervise i avancerede soloidéer, skalaer og akkordvoicings til elever på højt niveau.

Basundervisning
Som basunderviser arbejder han med groove, opbygning af basgange, samt fingerteknik. Igen med udgangspunkt i elevens musikalske ståsted.

Klaverundervisning
Klaverundervisning er udelukkende på begynderniveau, og omfatter akkorder, nodelære, og simple værker.

Erfaring
Udover uddannelsen fra Det Jyske Musikkonservatorium, med dertilhørende undervisning og praktikforløb, har Anders over 10 års undervisningserfaring fra flere ansættelser ved musikskoler, hvor han har undervist børn fra 8-9 års alderen, voksenelever og talentklasseelever.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder