Anders D.

Mød Anders D.

Om

Instrument
Guitar, Bas, Mandolin, Ukulele
Lokation
Aalborg.
Gennemsnitlig svartid
4 t. og 54 min.

Om Anders D.

Anders er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium, hvor han i 2015 har færdiggjort sin kandidat i rytmisk guitar, med komposition som fokusområde. Siden har han undervist på Musik- og Kulturskoler i bl.a. Aalborg, Hjørring, Vesthimmerland, Mors og Skive.

Sideløbende har Anders været aktiv i adskillige musikalske projekter, og har komponeret materialet til både egne bands og andre kunstnere. Blandt andet det eksperimentelle 'Tumbleweed City', som er en instrumental fortælling med udgangspunkt i 60'ernes spaghetti-westerns, samt bluegrass-bandet 'The Raggedy Anns' som har spillet på et utal af scener, festivaler og TV udsendelser rundt omkring i Danmark.

Undervisning
Som underviser er Anders fokuseret på at tage udgangspunkt i elevens eget musikalske ståsted og egne interesser. Lysten driver værket, og det skal være både sjovt og interessant at modtage undervisning, hvilket er en prioritet i Anders' undervisning.

Undervisningen vil centrere sig om at øge elevens musiske forståelse, og brug af nylærte evner i praktiske/musikalske sammenhænge. Becifringer og meget begrænset brug af noder vil være en del af undervisningen.

Hvordan er første lektion typisk med dig?
Første lektion vil i bruge på at lære hinanden at kende, personligt såvel som musikalsk. Samt at blive enige om interesser og målsætninger.

Guitarundervisning
Anders tager udgangspunkt i elevens musikalske kunnen, og kan både arbejde med akkorder, barré og fingerspil, samt solospil for begyndere og øvede. Derudover kan han undervise i avancerede soloidéer, skalaer og akkordvoicings til elever på højt niveau.

Basundervisning
Som basunderviser arbejder han med groove, opbygning af basgange, samt fingerteknik. Igen med udgangspunkt i elevens musikalske ståsted.

Klaverundervisning
Klaverundervisning er udelukkende på begynderniveau, og omfatter akkorder, nodelære, og simple værker.

Erfaring
Udover uddannelsen fra Det Jyske Musikkonservatorium, med dertilhørende undervisning og praktikforløb, har Anders over 10 års undervisningserfaring fra flere ansættelser ved musikskoler, hvor han har undervist børn fra 8-9 års alderen, voksenelever og talentklasseelever.

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Hos underviser

    9000 Aalborg

Anders er SuperTeacher

Hurtig til at svare

Svare i gennemsnit nye elever indenfor 48 timer

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv

Højt engagement

Antallet af elever der falder fra skal være under 25%

Fra 200,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...