Andreas

Andreas profil er i øjebliket inaktiv. Du kan søge videre ved at gå til vores søgemaskine

Om Andreas

Modtag undervisning i musik og lyd af en professionel producer i København, og tag en smutvej mod at blive en dygtigere sangskriver, producer eller lydtekniker. Undervisningen kan tage udgangspunkt i dine egne projekter, så din læring kan bruges i flere henseender. Jeg underviser som udgangspunkt i programmerne Cubase og Pro Tools.

Input fra en professionel producer kan give dig nye vinkler på dine arbejdsmetoder. Du får en masse tips og tricks, som du kan tage med hjem i dit musikværksted og bruge til at udvikle dine evner.

Er du lige startet med at producere, kan undervisning i musik og lyd hos mig guide dig uden om en masse tekniske hovedpiner og føre dig videre til sagens kerne: at få mest muligt ud af sin kreativitet og producere en masse god musik!
Jeg har stor erfaring inden for pop, R&B, Soul, Dance og Hip-Hop, men kan producere og undervise i stort set alle genre.

Som udgangspunkt foregår undervisningen i mit studie i indre København (Huset i Magstræde, som ligger tæt på strøget), og det kan være en god idé at tage din egen computer med.

Om mig
Jeg er en professionel sangskriver/producer, som går under navnet Hydrate. Jeg er 27 år og har +10 års erfaring inden for musikproduktion/mix/mastering, og jeg har arbejdet med en lang række artsiter i dk, bl.a. Svea S, BBy Bites, Benjamin Hav, Lis Sørensen, Tim Schou, Jimilian og mange flere. Men det er ikke kun i Danmark jeg har arbejdet med artister. I de sidste 7 år har jeg været i USA for at skrive med amerikanske artister/sangskrivere og fået adskillige udgivelser ud derovre. Jeg har over de sidste mange år fået et stort kendskab til musikbrachen og har b.la. teamet op med min partner Soulshock.

Jeg tilbyder:
- Undervisning i musikproduktion for både begyndere og øvede i alle aldre. Der tages naturligvis udgangspunkt i elevens niveau, og hvad eleven efterspørger af undervisning.

Vi kan b.la. komme ind på følgende her:
- Undervisning i musikprogrammer - Cubase, Pro Tools
- Arrangement, herunder opbygning/komposition af et musiknummer fra start til slut
- Beats
- Gennemgang af diverse plug-ins (Instruments, Audio, MIDI)
- Mix & mastering
- Studieteknik, her tænkes på indspilning af f.eks. sang og diverse instrumenter
- Feedback på tracks og egne mix- & masters.

Jeg ser frem til at møde dig :)

Lignende undervisere

...