Anka Z.

Certificeret underviser i: Harmonika, Klaver, Cembalo

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Harmonika, Klaver, Cembalo

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 17 t. og 43 min.


Fra 150,00 kr. pr. 20 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
2770 Kastrup

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
  •  Anka Z. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Anka Z.

Om Anka Z.

Anka er en entusiastisk og kreativ musikunderviser med bred faglig kompetence både indenfor den klassiske og den rytmiske musik. Anka er uddannet magister ved det statslige musikakademi ”Pancho Vladigerov” i Sofia. Hun har studeret accordeon på Det Danske Musikkonservatorium i København med musikpædagogisk diplomeksamen. Derudover har Anka også taget klaverstudier, samt cembalo og pædagogik på konservatoriet.
Anka har stor erfaring med at undervise instrumental solo i accordeon, harmonika, klaver, cembalo både unge og voksne, lige som hun også holder meget af at undervise i sammenspil på tværs af instrumenter, bl.a. klassisk-, tango og verdensmusik ensembler.
Desuden har Anka omfattende erfaring og virke som udøvende musiker både som accordeonist og cembalist i mange sammenhænge - bl.a. turnéer med forskellige ensembler rund i Europe - med musik fra renæssancen over barok til jazz og sprit nye eksperimenterende værker.

Accordeonet er et relativt ungt instrument - udviklet indenfor de sidste godt 50 år. Det er - i modsætning til harmonikaen - forsynet med et kromatisk klaviatur i venstre hånd, hvilket giver langt større musikalske muligheder, inklusivt direkte udførelse af klaver-repertoiret i original version.

Instrumentet udvikler i høj grad børns motorik, koncentration, koordination, dynamisk- og rytmisk sans. Et begynder-accordeon er let og handy og kan spilles fra ca. 6 års alderen.

Undervisningen i accordeon og harmonika
Anka underviser i accordeon og harmonika på alle niveauer - fra nybegyndere til videregående elever på MGK og i alle aldre.
Anka har erfaring med forskellige undervisningsmetoder til begynder-elever: rytme-puls øvelser, lyd-leg, gehørspil, nodediktat, opgavekort, rytmekort, improvisation, programmusik. Derudover har Anka også erfaring med at undervise talentelever, samt at forberede elever til optagelsesprøver og årsprøver på MGK.
I undervisningen indgår der blandt andet:
- Grundlæggende accordeon teknik
- Musikteori (form, puls, stil, artikulation, dynamik)
- Node-og rytmeøvelser, gehørspil
- Musikalsk udtryk og performance

Undervisers genre
Anka underviser i næsten alle genrer - både klassisk og rytmisk musik.

Første lektion
Anka møder de nye elever med åbenhed og engagement, samt en god dialog omkring elevens ønsker og ambitioner. Hun ønsker at give inspiration, fordybelse, motivation og spilleglæde til hver enkelt elev, sådan at eleven får en god oplevelse og finder sin personlige vej til musikken.
Anka ønsker at begyndereleverne kan opleve instrumentets smukke klang, fantastiske muligheder og spilleglæde. Accordeonet har bl.a. de fordele at det er nemt at spille rent allerede fra den første time og let at transportere.

Begyndere
Til begyndere og børn skal man medregne køb af evt. undervisningsbog og køb/leje af instrument.

Undervisning i klaver og cembalo
Anka underviser i klaver og cembalo for begynder, let øvede og øvede elever både børn, unge og voksne. Er du spændt på at prøve at spille på det instrument, hvor Bach og Mozart har komponeret deres fantastiske musik på? Så har du denne unikke mulighed hos Anka. Du vil lære stykker af alle barokmestre bl.a. Bach, Händel, Scarlatti, samt ny musik. Ankas undervisning er ideel til elever, som kun har keyboard eller el-klaver derhjemme, da spilleteknikken har en del til fælles. Undervisningen inderholder spil i både cembalo og klaver, alt efter elevens ønske.

Der arbejdes med noder, gehør og enkelt sammenspil. Undervisningen tilrettelægges efter den enkeltes niveau og ønsker.
Anka har erfaring med forskellige undervisningsmetoder til begynder klaverelever: rytme-puls øvelser, gehørspil, nodelæsning, opgavekort, rytmekort, improvisation, programmusik.
Let øvede & øvede: musik fra italiensk renæssance, fransk, engelsk og tysk barok, over klassisk til ny musik, samt populær, film og folkemusik.
Anka har erfaring med at undervise talentelever på klaver og cembalo.

Undervisers genre
Klassisk og rytmisk musik

Første lektion
Anka møder de nye elever med åbenhed og engagement, samt en god dialog omkring elevens ønsker og ambitioner. Hun ønsker at give inspiration, fordybelse, motivation og spilleglæde til hver enkelt elev, sådan at eleven får en god oplevelse og finder sin personlige vej til musikken.

Begyndere
Til begyndere og børn skal man medregne køb af evt. undervisningsbog.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Anka's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder