Anka Z.

Anka Z.

(2)

Priser

Fra 225,00 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Harmonika, Klaver, Cembalo, Accordion

Om Anka Z.

Anka er en entusiastisk og kreativ musikunderviser med bred faglig kompetence både indenfor den klassiske og den rytmiske musik. Anka er uddannet magister ved det statslige musikakademi ”Pancho Vladigerov” i Sofia. Hun har studeret accordeon på Det Danske Musikkonservatorium i København med musikpædagogisk diplomeksamen. Derudover har Anka også taget klaverstudier, samt cembalo og pædagogik på konservatoriet.
Anka har stor erfaring med at undervise instrumental solo i accordeon, harmonika, klaver, cembalo både unge og voksne, lige som hun også holder meget af at undervise i sammenspil på tværs af instrumenter, bl.a. klassisk-, tango og verdensmusik ensembler.
Desuden har Anka omfattende erfaring og virke som udøvende musiker både som accordeonist og cembalist i mange sammenhænge - bl.a. turnéer med forskellige ensembler rund i Europe - med musik fra renæssancen over barok til jazz og sprit nye eksperimenterende værker.

Accordeonet er et relativt ungt instrument - udviklet indenfor de sidste godt 50 år. Det er - i modsætning til harmonikaen - forsynet med et kromatisk klaviatur i venstre hånd, hvilket giver langt større musikalske muligheder, inklusivt direkte udførelse af klaver-repertoiret i original version.

Instrumentet udvikler i høj grad børns motorik, koncentration, koordination, dynamisk- og rytmisk sans. Et begynder-accordeon er let og handy og kan spilles fra ca. 6 års alderen.

Undervisningen i accordeon og harmonika
Anka underviser i accordeon og harmonika på alle niveauer - fra nybegyndere til videregående elever på MGK og i alle aldre.
Anka har erfaring med forskellige undervisningsmetoder til begynder-elever: rytme-puls øvelser, lyd-leg, gehørspil, nodediktat, opgavekort, rytmekort, improvisation, programmusik. Derudover har Anka også erfaring med at undervise talentelever, samt at forberede elever til optagelsesprøver og årsprøver på MGK.
I undervisningen indgår der blandt andet:
- Grundlæggende accordeon teknik
- Musikteori (form, puls, stil, artikulation, dynamik)
- Node-og rytmeøvelser, gehørspil
- Musikalsk udtryk og performance

Undervisers genre
Anka underviser i næsten alle genrer - både klassisk og rytmisk musik.

Første lektion
Anka møder de nye elever med åbenhed og engagement, samt en god dialog omkring elevens ønsker og ambitioner. Hun ønsker at give inspiration, fordybelse, motivation og spilleglæde til hver enkelt elev, sådan at eleven får en god oplevelse og finder sin personlige vej til musikken.
Anka ønsker at begyndereleverne kan opleve instrumentets smukke klang, fantastiske muligheder og spilleglæde. Accordeonet har bl.a. de fordele at det er nemt at spille rent allerede fra den første time og let at transportere.

Begyndere
Til begyndere og børn skal man medregne køb af evt. undervisningsbog og køb/leje af instrument.

Undervisning i klaver og cembalo
Anka underviser i klaver og cembalo for begynder, let øvede og øvede elever både børn, unge og voksne. Er du spændt på at prøve at spille på det instrument, hvor Bach og Mozart har komponeret deres fantastiske musik på? Så har du denne unikke mulighed hos Anka. Du vil lære stykker af alle barokmestre bl.a. Bach, Händel, Scarlatti, samt ny musik. Ankas undervisning er ideel til elever, som kun har keyboard eller el-klaver derhjemme, da spilleteknikken har en del til fælles. Undervisningen inderholder spil i både cembalo og klaver, alt efter elevens ønske.

Der arbejdes med noder, gehør og enkelt sammenspil. Undervisningen tilrettelægges efter den enkeltes niveau og ønsker.
Anka har erfaring med forskellige undervisningsmetoder til begynder klaverelever: rytme-puls øvelser, gehørspil, nodelæsning, opgavekort, rytmekort, improvisation, programmusik.
Let øvede & øvede: musik fra italiensk renæssance, fransk, engelsk og tysk barok, over klassisk til ny musik, samt populær, film og folkemusik.
Anka har erfaring med at undervise talentelever på klaver og cembalo.

Undervisers genre
Klassisk og rytmisk musik

Første lektion
Anka møder de nye elever med åbenhed og engagement, samt en god dialog omkring elevens ønsker og ambitioner. Hun ønsker at give inspiration, fordybelse, motivation og spilleglæde til hver enkelt elev, sådan at eleven får en god oplevelse og finder sin personlige vej til musikken.

Begyndere
Til begyndere og børn skal man medregne køb af evt. undervisningsbog.

Anbefalinger af Anka Z.

5 (2)

Ralitsa S.

Oprettet den 07/10/21

Jeg har været rigtig glad for Anka som min cembalo lærer. Hun er meget positiv, kompetent og tålmodig.

Karen J.

Oprettet den 06/04/21

Jeg er voksenelev og jeg oplever at Anka som udgangspunkt ønsker at forstå, hvor eleven er og hvor man gerne vil hen. Meget imødekommende, sympatisk og klog når hun hjælper; ikke for meget ikke for lidt. gode øvelser. Det er så man kan følge med og samtidigt mærke, at det går fremad. Anka er en super underviser, som jeg meget gerne anbefaler.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 22 t. og 56 min.

Undervisningssteder

 • Online

  Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

  Hos underviser

  2770 Kastrup

  Ved elev

  Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 22 t. og 56 min.

Lignende undervisere

...