Anna M. S.

Certificeret underviser i: Violin

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Violin

Tilbyder også online undervisning.

Fra 202,50 - 253,13 kr pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på et fast forløb.

Mere info om priser

Undervisningssted

Hos underviser
2800 Kongens Lyngby

Tilbyder også online undervisning.

Om Anna M. S.

Anna har en Kandidatgrad i violin og pædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Anna underviser på alle niveauer og alle aldre, og hun benytter Kodály metoden, som hun selv er vokset op med.

Undervisning
Undervisningen er tilpasset til elevens behov. Det er vigtigt for Anna, at der etableres et godt forhold og god stemning, da det fremmer læringen. Ved hjælp af den rette tekniske viden bliver det lettere at spille på violinen. Derfor vil undervisningen overordnet være fordelt således, at 50 % af tiden bruges på udvikling af teknikken og 50 % på det musikalske.

Anna tilbyder undervisning til folk i alle aldre og niveauer. Har du brug for noget specifikt som f.eks. eksamensforberedelse, hjælper hun gerne. Der lægges vægt på, at du ikke bare øver, men forstår hvorfor du øver og ikke mindst, hvordan du skal øve dig.

Anbefalinger
"Anna har undervist min 8-årige datter i halvandet år. Hun er en yderst kompetent violinist og underviser som altid formår at få det meste ud af undervisningstimerne. Hun er altid tålmodig, venlig og rigtig dygtig pædagogisk. Min datter har allerede lært rigtig meget med Annas tilgang til undervisning - hvor det både skal være sjovt, men også fokus på udvikling og blive udfordret hver eneste gang. Jeg er meget imponeret over, hvor meget min datter allerede har lært hos Anna, som altid er motiverende og opmuntrende. Min datter elsker at spille violin hos Anna og jeg kan på det varmeste anbefale hende til alle som ønsker violinundervisning uanset niveau." Katrine, mor til Emilie på 8 år

  •  Anna M. S. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Anna M. S.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Anna M. S.

5 Gennemsnit baseret på 10 anbefalinger

Ole christensen
Anna er en dygtig sød og engageret underviser hvor man virkelig kan lære en god og sikker teknik i violin spillets kunst.
Bettina Larsen
Når Anna underviser møder hun dig der hvor du er i din musikalske udvikling -Hun underviser i nøjagtigt det tempo der passer til dig. Anne er en gave som musiklærer. :)
Francina Poulsen
Anna er en kompetent underviser og hendes evner til at lære den svære violin teknik fra sig, er enestående. Hun gøre det let og forståeligt for sine elever.
Roberta Mathilde Eibye Helsted
Anna er en fantastisk sød underviser, man får altid meget ud af undervisningen. Hun sørge for man får en god teknik i det rette tempo, der passer til en selv. Hun er en helt vild god lære og man er sikker på at gøre fremskridt med hende :))
Matilde Højerup
Anna er en super venlig, dygtig og tålmodig lærer. Der er plads til alle aldre og alle niveau, hvorefter der læres en masse ting på meget effektiv vis tilpasset til hvor ens niveau ligger.
Flere anbefalinger

Kontakt

50 50 12 03 (man-tors fra kl. 08.00-14.00, lukket på helligdage)

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Anna's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler