Anna Christine B.

Certificeret underviser i Sang

Certificeret underviser i Sang

Fra 180,00 kr. pr. 30 min.

Mere info om priser

Fra prisen er beregnet ud fra 10% rabat på klippekort.

Hvor undervises der?

Hos underviser:
2400 København NV

I øvelokale:
2400, København NV København NV
2000 Frederiksberg Frederiksberg

Om Anna Christine B.

Anna Christine er ved at færdiggøre sine studier som stemmecoach og har mange års erfaring med at bruge sin stemme professionelt og med at optræde. Hun har desuden arbejdet flere gange som sanginstruktør og privatundervist en række elever. Anna Christine har før undervist trænede elever med henblik på optagelsesprøverne på Scenekunstskolerne og nybegyndere med henblik på at blive bevidst om, hvordan man bedst bruger sin tale- og sangstemme, når man skal optræde eller tale en stor forsamling op. Så du er velkommen uanset, hvor gammel du er, eller hvilket niveau du er på.

Undervisningen
Anna Christine underviser i sang og stemmetræning for både begyndere og øvede, og i undervisningen indgår der blandt andet:
• Gennemgang af materiale (sang eller tekst)
• Grundlæggende teknik i sang/tale, heriblandt vejrtrækning, strækøvelser, og øvelser til at få en stærk, udholdende og fleksibel stemme.
• Teknisk tekstarbejde
• Fortolkning og udtryk af materialet
• Opsamling, heriblandt forslag til videre hjemmearbejde 


Genre
Anna Christine underviser i alle genrer i stemmetræning og sang.
Undervisningen er især velegnet til f.eks. skuespillere, public speakere, undervisere, sangere eller andre, der skal bruge deres stemme professionelt.
Hun har før stemmetrænet skuespilleraspiranter og undervisere samt sangundervist skuespilaspiranter, amatørforeninger og børn.
Har du en kommende audition, optagelsesprøve eller optræden, har Anna Christine masser af erfaring i at klæde elever på til det.

Første lektion
Første lektion vil altid starte med en snak om dine erfaringer som elev, dit formål med undervisningen er og hvilke sange eller tekster, du godt kan lide.
Herefter vil Anna Christine tage dig igennem en kort stemmeanalyse.
Til sidst vil Anna Christine lave en opsummering af timen og sætte et langsigtet mål for forløbet og et kortsigtet mål for næste lektion.

Begynder
Begynderelever er meget velkomne hos Anna Christine, som både har erfaring med at undervise børn og voksne nybegyndere. Som begynderelev hos Anna Christine er det vigtigste, at du har lysten til at bruge din stemme og til at udvikle dig, men det gør bestemt heller ikke noget, hvis du også har lysten til at få en god grundteknik.

Skriv en uforpligtende besked til Anna Christine, hvis du er interesseret eller har nogle spørgsmål.

Hvordan fungerer det?

1. Tryk på Send besked.

Send besked med dine oplysninger.

2. Vi tager kontakt.

Underviseren og kontoret vil tage kontakt til dig.

3. Aftal første lektion.

Den første lektion aftales med underviseren.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig eller hos underviseren.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Kontakt

50 50 12 03 (hverdage fra kl. 08:00 - 15:00

[email protected]

Send SMS: 71 92 49 38


Del Anna's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler