Anna

Anna

Anna

(2)

Om Anna

Anna Christine er certificeret stemmecoach fra Vocal Coach Academy og har flere års erfaring med at coache i stemmetræning, sangtræning, fortolkning og performance. 
Hun har flere gange arbejdet som sanginstruktør (og gør det stadig). Desuden har hun mange års erfaring med at bruge sin stemme professionelt og med at optræde. Anna Christine kan både undervise i København NV, Frederiksberg eller online.

Undervisningen
Anna Christine underviser i sang og stemmetræning for både begyndere og øvede, og i undervisningen indgår der blandt andet:
• Grundlæggende teknik i sang/tale, heriblandt vejrtrækning, strækøvelser, og øvelser til at få en stærk, udholdende og fleksibel stemme.
• Gennemgang af materiale (sang eller tekst)
• Teknisk tekstarbejde
• Fortolkning og udtryk af materialet
• Opsamling, heriblandt forslag til videre hjemmearbejde 


Genre
Anna Christine underviser i alle genrer i stemmetræning og sang.
Undervisningen er især velegnet til f.eks. skuespillere, public speakere, undervisere, sangere eller andre, der skal bruge deres stemme professionelt. Hun har før stemmetrænet skuespilleraspiranter og undervisere samt sangundervist skuespilaspiranter, amatørforeninger og børn. Har du en kommende audition, optagelsesprøve eller optræden, har Anna Christine masser af erfaring i at klæde elever på til det.

Første lektion
Første lektion vil altid starte med en snak om dine erfaringer som elev, dit formål med undervisningen er og hvilke sange eller tekster, du godt kan lide. Herefter vil Anna Christine tage dig igennem en kort stemmeanalyse. Til sidst vil Anna Christine lave en opsummering af timen og sætte et langsigtet mål for forløbet og et kortsigtet mål for næste lektion.

Begynder
Begynderelever er meget velkomne hos Anna Christine, som både har erfaring med at undervise børn og voksne nybegyndere. Som begynderelev hos Anna Christine er det vigtigste, at du har lysten til at bruge din stemme og til at udvikle dig, men det gør bestemt heller ikke noget, hvis du også har lysten til at få en god grundteknik.

Anna Christine har før undervist trænede elever med henblik på optagelsesprøverne på Scenekunstskolerne og nybegyndere med henblik på at blive bevidst om, hvordan man bedst bruger sin tale- og sangstemme, når man skal optræde eller tale en stor forsamling op. Så du er velkommen uanset, hvor gammel du er, eller hvilket niveau du er på.

Skriv en uforpligtende besked til Anna Christine, hvis du er interesseret eller har nogle spørgsmål.

Priser

Fra 303,20 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Underviser i:

Sang, Stemmetræning, Rytmisk sang, Musical

Ugedage:

 

Niveauer:

Begynder / Let øvet / Øvet / Avanceret

Aldersgrupper:

Teenagere / Voksne

Anbefalinger af Anna

5 (2)

Yanjun C.

Oprettet den 22/04/21

Vi har en drenge på 8 år, som har været sangeundervisning hos Anna 10 gange. Hun er meget tålmodig med børn og lærer dem at synge på en rigtig måde. Og børn kan godt forstå hvad hun fortæller. Vi vil varmt anbefale hende.

Dorte H. S.

Oprettet den 02/05/20

Anna hjælper min søn på 11 år med sangundervisning og forberedelse til en audition. Hun er en dygtig vocal coach og hendes undervisning giver en motiverende tilgang til øvelserne med både dialog og sang . Vi er meget tilfredse og kan absolut anbefale Anna.

Anna's fremhævede kompetencer

Specialiseret i sang-fortolkning Specialiseret i musical-genren Kan hjælpe med sceneskræk Tilbyder coaching i forbindelse med audition, optagelsesprøver mm. Underviser både i klassisk og rytmisk musik Uddannet fra musikkonservatorium Uddannet fra MGK 3+ års erfaring som underviser

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 9 t. og 4 min.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    2100 København Ø , 1970 Frederiksberg C

Hurtig til at svare

Svarer I gennemsnit nye elever inden for 48 timer.

Præsentationsvideo

Har en præsentationsvideo af sig selv.

Gode anbefalinger

Underviseren har mindst 3 anmeldelser fra elever og mindst 4 stjerner i gennemsnit.

Højt engagement

Mindst 75% af underviserens elever, tager mere end 5 lektioner.

Det starter som regel her:

Gennemsnitlig svartid 9 t. og 4 min.

Lignende undervisere

...