Anna C. B.

(2 anbefalinger)
Specialiseret i sang-fortolkning
Specialiseret i musical-genren
Kan hjælpe med sceneskræk
Underviser i sang, stemmetræning, rytmisk sang, musical
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 13 min.

Undervisningssteder

Online

I øvelokale

2400, København NV København NV

2720 Vanløse

2100 København Ø

Anna kompetencer

Specialiseret i sang-fortolkning
Specialiseret i musical-genren
Kan hjælpe med sceneskræk
Fra 225,00 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Svarer normalt indenfor 9 t. og 13 min.

Om Anna C. B.

Anna Christine er certificeret stemmecoach fra Vocal Coach Academy og har flere års erfaring med at coache i stemmetræning, sangtræning, fortolkning og performance. 
Hun har flere gange arbejdet som sanginstruktør (og gør det stadig). Desuden har hun mange års erfaring med at bruge sin stemme professionelt og med at optræde. Anna Christine kan både undervise i København NV, Frederiksberg eller online.

Undervisningen
Anna Christine underviser i sang og stemmetræning for både begyndere og øvede, og i undervisningen indgår der blandt andet:
• Grundlæggende teknik i sang/tale, heriblandt vejrtrækning, strækøvelser, og øvelser til at få en stærk, udholdende og fleksibel stemme.
• Gennemgang af materiale (sang eller tekst)
• Teknisk tekstarbejde
• Fortolkning og udtryk af materialet
• Opsamling, heriblandt forslag til videre hjemmearbejde 


Genre
Anna Christine underviser i alle genrer i stemmetræning og sang.
Undervisningen er især velegnet til f.eks. skuespillere, public speakere, undervisere, sangere eller andre, der skal bruge deres stemme professionelt. Hun har før stemmetrænet skuespilleraspiranter og undervisere samt sangundervist skuespilaspiranter, amatørforeninger og børn. Har du en kommende audition, optagelsesprøve eller optræden, har Anna Christine masser af erfaring i at klæde elever på til det.

Første lektion
Første lektion vil altid starte med en snak om dine erfaringer som elev, dit formål med undervisningen er og hvilke sange eller tekster, du godt kan lide. Herefter vil Anna Christine tage dig igennem en kort stemmeanalyse. Til sidst vil Anna Christine lave en opsummering af timen og sætte et langsigtet mål for forløbet og et kortsigtet mål for næste lektion.

Begynder
Begynderelever er meget velkomne hos Anna Christine, som både har erfaring med at undervise børn og voksne nybegyndere. Som begynderelev hos Anna Christine er det vigtigste, at du har lysten til at bruge din stemme og til at udvikle dig, men det gør bestemt heller ikke noget, hvis du også har lysten til at få en god grundteknik.

Anna Christine har før undervist trænede elever med henblik på optagelsesprøverne på Scenekunstskolerne og nybegyndere med henblik på at blive bevidst om, hvordan man bedst bruger sin tale- og sangstemme, når man skal optræde eller tale en stor forsamling op. Så du er velkommen uanset, hvor gammel du er, eller hvilket niveau du er på.

Skriv en uforpligtende besked til Anna Christine, hvis du er interesseret eller har nogle spørgsmål.

Anbefalinger af Anna C. B.

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Yanjun C.
Vi har en drenge på 8 år, som har været sangeundervisning hos Anna 10 gange. Hun er meget tålmodig med børn og lærer dem at synge på en rigtig måde. Og børn kan godt forstå hvad hun fortæller. Vi vil varmt anbefale hende.
Dorte H. S.
Anna hjælper min søn på 11 år med sangundervisning og forberedelse til en audition. Hun er en dygtig vocal coach og hendes undervisning giver en motiverende tilgang til øvelserne med både dialog og sang . Vi er meget tilfredse og kan absolut anbefale Anna.

Anna kompetencer

Specialiseret i sang-fortolkning
Specialiseret i musical-genren
Kan hjælpe med sceneskræk

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder