Annette Trollegaard

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Guitar

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Sang, Klaver, Guitar

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 6 t. og 10 min.

Annette Trollegaard er SuperTeacher (?)


Fra 225,00 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
8000 Aarhus C

Tilbyder også online undervisning.
  •  Annette Trollegaard tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Annette Trollegaard

Om Annette Trollegaard

Annette er uddannet sanger og sanglærer fra henholdsvis Musicians Institute i USA og Det Rytmiske Musikkonservatorium i Aarhus, plus diverse kurser og perfomance klasser. Hun har modtaget undervisning af bl.a. Cathrine Sadolin, Tim Bogart, Claes Wegner, René Grant Williams og Dena Murray, og hun har selv undervist på mange forskellelige skoler. Annette har 27 års sangundervisningserfaring og har undervist alle slags elever og aldersgrupper.

Annette vil helst undervise elever 60 minutter af gangen, da hun føler det giver det bedste forløb.

Undervisning i sang
Annette har erfaring med alle aldersgrupper fra 8 år og opefter, og undervisningen er både for begyndere og øvede sangere.
I undervisningen kan bl.a. indgå følgende emner:
- Vejrtræknings- og afslapningsøvelser samt grundlæggende sangprincipper.
- Gennemgang af Cathrine Sadolins sangfunktioner, neutral, curbing, overdrive og belting/edge, Samt overgange imellem disse.
- Udtryk og sang performance.
- Tekstudtale af engelsk- og dansksprogede sange.
- Rytmeøvelser.
- Improvisation/flerstemmig sang.
- Teoriøvelser.
- Primavista sang/nodelæsningsøvelser.

Undervisning i guitar og sang
Annette har spillet guitar siden hun var 8 år, og underviser begyndere der ønsker at akkompagnere sig selv til sang. Det er akkorder, rytme og fingerspil der er i fokus.

Undervisning i klaver/keyboard for begyndere
Annette har gået til klaver siden 8 års alderen, og fokus i klaverundervisningen er akkompagnement med akkorder til sang, men nodelære og små klassiske stykker kan sagtens indgå i undervisningen.

Genre
Annette har mest erfaring i at undervise i pop, rock, jazz, soul, funk og gospel, men kan give nyttige råd inden for alle stilarter.

Første lektion:
Annette vil spørge ind til din erfaring, og starte med det som du selv har mest lyst til at arbejde med.
- Har du ingen erfaring starter I med basale teknikker, samt små øvelser der hjælper jer med at finde dit niveau og den retning I skal gå.
Annette går meget op i at føle sig ind til, hvad den enkelte elev har brug for at arbejde med. Hun skaber et rum, hvor du kan føle dig tryg og i gode hænder, så du som elev kan åbne op for nye sider af dig selv og udvikle dig bedst muligt.

Skriv en uforpligtende besked til Annette, hvis du er blevet interesseret eller har spørgsmål.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Anbefalinger af Annette Trollegaard

Gina Gallefoss
Annette er kreativ og imødekommende og hun gør hver undervisningsgang indholdsrig og udfordrende. Jeg føler selv at jeg har rykket mig meget som sanger i løbet af den tid jeg har gået ved Annette, og lært min egen stemme og kapacitet bedre at kende. Annette har også hjulpet mig til at udfolde mig mere kreativt gennem sangen. Vi arbejder meget med de forskellige sangteknikker, og Annette har styr på det hele, hvilket jeg som elev også lærer meget af. Hendes kundskab og engagement samt praktiske erfaring, gør at jeg ikke kan andet en at give hende mine varmeste anbefalinger :-)

Del Annette's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder