Mød Aria F.

Om

Instrument
Klaver, Nodelære, Musikteori, Komposition, Hørelære
Lokation
Online. I øvelokale.
Gennemsnitlig svartid
0 t. og 3 min.

Om Aria F.

Aria underviser i klaver og nodelære til nybegyndere, øvede og viderekomne, som ønsker at spille klassisk klaver og at kunne orientere sig i noder. Han underviser voksne, børn og unge fra 9 år, og der kræves ingen særlige forudsætninger for deltagelse.

Undervisningen
Undervisningen giver dig mulighed for at udvikle det tekniske og musikalske grundlag for et godt klaverspil. Det sker gennem individuel instruktion og samspil med Aria. Den specifikke undervisningsplan aftales med dig, efter en vurdering af dit niveau. Du kan blandt andet lære:
- Noder
- Rytmer
- Grundlæggende musikteori
- Klaverteknik
- Skalaer
- Becifringer

Du bliver desuden undervist i finger- og pedalteknik og i fortolkning af de dynamiske kontraster i musikken. Alt sammen giver dig mulighed for at udvikle din musikalitet og teknik.

Eleverne får mulighed for at få undervisningen suppleret med såvel lydoptagelser som videooptagelser, således at man selv kan høre og se fremgangen i spillefærdighederne.

Nybegyndere / let øvede
Hvis du altid har drømt om at spille klassisk/rytmisk klaver, så kan Aria hjælpe dig i gang. Måske er du allerede godt i gang, men ønsker at arbejde mere med at få gjort de første, enkle stykker færdige.

Øvede
Som Øvet elev er du efterhånden trænet ved klaveret og har lært at spille en del stykker, men kunne måske godt bruge lidt inspiration til at komme videre både med bladlæsning, teknik og repertoire.

Viderekomne
Aria kan også undervise konservatoriestuderende, musikstuderende, musiklærere og andre på højt niveau.

Fra 249,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Undervisningssteder

  • Online

    Undervisningen foregår online via vores OnlineClassRoom

    I øvelokale

    2400 København NV

Fra 249,60 DKK / 30 min.

Ved køb af klippekort til 20 lektioner.

Lignende undervisere

...