Benthe O. H.

(2 anbefalinger)
Underviser i klaver, keyboard, musikteori
Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Har en svartid på +100 timer

Undervisningssteder

Online

Hos underviser

6715 Esbjerg N

Ved elev

Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Fra 202,50 DKK / 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Har en svartid på +100 timer

Om Benthe O. H.

Hvad kan man forvente af min undervisning
I min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille, at lære noget og have det sjovt. Hvor man selv kan bestemme tempoet, i hvor hurtigt man lærer. Da det jo er indsatsen man gør derhjemme der afgøre hvor stærkt det går. For at vedligeholde interessen og lysten til at lære, kan eleverne selv vælge deres materiale hvis det ønskes, derudover giver jeg løbende evaluering, så eleverne selv kan følge med i processen samt vide hvad de kan gøre anderledes, og dermed bedre.

For at man kan få mest ud af undervisningen anbefaler jeg at man øver hver dag, jo mere man øver desto bedre bliver man. Her gælder virkelig øvelse gør mester. Derfor får du mere ud af undervisningen desto længere du går. Er man nybegynder, og dermed ikke kan læse noder eller spille er det heller intet problem, så klare vi også den. Kan man ingen noder kan men heller ingen unoder

Hvordan foregår opstarten med en ny elev
Jeg byder eleven velkommen og fortæller jeg glæder mig til at lære dem at spille. Så spørger jeg ind til hvad de kan for at vi kan starte eller fortsætte hvor de er kommet til. Spørger dem også hvad de har af forventninger. Jeg fortæller det er vigtigt at de ikke siger de har forstået men spørger hvis der er noget de ikke forstår eller hvis de får for lidt eller for mange lektier for osv. Jo mere åbne de er jo nemmere er det at ramme det de forventer. Undervisningen tilpasser jeg den enkelte elev, alt efter evner og øvelse. Hvis de intet kan er det jo meget nemt, at starte fra bunden og lære dem noder osv. Hvis de kan noget beder jeg dem om at spille noget af det de er glade for at spille så jeg kan vurdere dem og aftale hvor vi starter.

Jeg har elever der går i mange år gamle som unge og også handicappede. Jeg elsker at undervise og se elevernes glæde over at få noget til at lykkes og lyde godt.

Min erfaring som underviser
Jeg har 40 års erfaring med at undervise i keyboard, hvor jeg har undervist i alle aldersgrupper. Jeg underviser fra ny-begynderniveau til ?. Man skal ikke være nervøs, hvis man ikke har prøvet at spille på keyboard før, det er bare sejt hvis man har lyst. Derudover kan jeg også undervise i nybegynder til let klaver.

Anbefalinger af Benthe O. H.

5 Gennemsnit baseret på 2 anbefalinger

Tilde L.
Benthe er både sjov og hyggelig at have som underviser, men hun er også rigtig god til at forklare ting. Hun bliver heller ikke sur eller irriteret hvis man ikke når at få øvet det hele som man har for, og det synes jeg er rigtig dejligt. Hun er også altid glad, og det synes jeg er fedt :)
Tina M.
Helt fantastisk underviser. Min søn på 9 år glæder sig altid til at vise Benthe hvad han har øvet på siden sidst og er top motiveret for at lære mere. Benthe har en rigtig god tilgang til at undervise Kun gode anbefalinger herfra

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!

Personer der har set denne underviser, har også set

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder