Benthe O. H.

Certificeret underviser i: Klaver, Keyboard, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.

Certificeret underviser i: Klaver, Keyboard, Musikteori

Tilbyder også online undervisning.

Svarer normalt indenfor 38 t. og 32 min.


Fra 202,50 kr. pr. 30 min.

Fra prisen er regnet ud fra 20% rabat på det største klippekort

Mere info om priser

Undervisningssted

Online

Hos underviser
6715 Esbjerg N

Ved elev
Kørselstillæg 0 - 200 kr.

Tilbyder også online undervisning.
  •  Benthe O. H. tilbyder online undervisning

    • Vi har nu lanceret online videoundervisning, hvor du hjemme fra din stue kan lære at spille et instrument med Danmarks bedste musikundervisere.
    • Vi har bygget et digitalt system, hvor du får perfekt video- og lydkvalitet, så du får mest ud af din undervisning.
    • Start i dag ved at skrive en besked til vores underviser Benthe O. H.

Om Benthe O. H.

Hvad kan man forvente af min undervisning
I min undervisning handler det ikke om at blive verdensmester, men først og fremmest om at få en god oplevelse med at spille, at lære noget og have det sjovt. Hvor man selv kan bestemme tempoet, i hvor hurtigt man lærer. Da det jo er indsatsen man gør derhjemme der afgøre hvor stærkt det går. For at vedligeholde interessen og lysten til at lære, kan eleverne selv vælge deres materiale hvis det ønskes, derudover giver jeg løbende evaluering, så eleverne selv kan følge med i processen samt vide hvad de kan gøre anderledes, og dermed bedre.

For at man kan få mest ud af undervisningen anbefaler jeg at man øver hver dag, jo mere man øver desto bedre bliver man. Her gælder virkelig øvelse gør mester. Derfor får du mere ud af undervisningen desto længere du går. Er man nybegynder, og dermed ikke kan læse noder eller spille er det heller intet problem, så klare vi også den. Kan man ingen noder kan men heller ingen unoder

Hvordan foregår opstarten med en ny elev
Jeg byder eleven velkommen og fortæller jeg glæder mig til at lære dem at spille. Så spørger jeg ind til hvad de kan for at vi kan starte eller fortsætte hvor de er kommet til. Spørger dem også hvad de har af forventninger. Jeg fortæller det er vigtigt at de ikke siger de har forstået men spørger hvis der er noget de ikke forstår eller hvis de får for lidt eller for mange lektier for osv. Jo mere åbne de er jo nemmere er det at ramme det de forventer. Undervisningen tilpasser jeg den enkelte elev, alt efter evner og øvelse. Hvis de intet kan er det jo meget nemt, at starte fra bunden og lære dem noder osv. Hvis de kan noget beder jeg dem om at spille noget af det de er glade for at spille så jeg kan vurdere dem og aftale hvor vi starter.

Jeg har elever der går i mange år gamle som unge og også handicappede. Jeg elsker at undervise og se elevernes glæde over at få noget til at lykkes og lyde godt.

Min erfaring som underviser
Jeg har 40 års erfaring med at undervise i keyboard, hvor jeg har undervist i alle aldersgrupper. Jeg underviser fra ny-begynderniveau til ?. Man skal ikke være nervøs, hvis man ikke har prøvet at spille på keyboard før, det er bare sejt hvis man har lyst. Derudover kan jeg også undervise i nybegynder til let klaver.

Fleksibilitet

Med vores fleksible løsning kan du få undervisning når det passer dig! Undervisningen foregår privat hos dig, hos underviseren eller online.

Kvalitet

Certificerede undervisere med ren børneattest, musikalsk uddannelse og/eller erfaring sikrer dig undervisning af højeste kvalitet.

Ingen ventelister

Hos os er der ingen ventelister! Skriv til en underviser i dag og start din undervisning i morgen!


Del Benthe's profil på Facebook

Musikundervisning.dk | Skabt med kærlighed til musikken | Musikk-undervisning.no | Muziekonderwijs.nl | MusicTutors.co.uk | Blog | Artikler | Founder